Super-noutățile şi evenimentele Nautilus la Final Frontier

Final Frontier

Pe 1 și 2 aprilie editura Nemira vă invită la Târgul de carte SF&Fantasy Final Frontier, în incinta Casa Artelor (bvd. Mircea Vodă, nr. 5) cu titluri din colecțiile Nautilus, Young Adult și Anticipația. 

Printre noutățile pe care le găsiți la târg la oferte speciale se numără: Cercul de piatră I și II, de Diana Gabaldon (continuarea seriei Outlander), Armada, de Ernest Cline, Soarele umbrit, de N.K. Jemisin, a doua parte din seria Vise întunecate.

La stand vizitatorii pot cumpăra romanul Arhanghelul Raul cu autograful autorului Ovidiu Eftimie.

Sâmbătă, de la ora 13:00 cititorii sunt așteptați la o lectură în avanpremieră din romanul Terra XXI: Epoca inocenței, de Adrian Mihălțianu (în curs de apariție în colecția Nautilus). Vedeți un teaser aici:

Iar de la 13.45 vorbim despre noutățile science fiction și fantasy de la Nemira împreună cu Horia Nicola Ursu, Ovidiu Eftimie și Liviu Szoke (surprizele editoriale din următoarea perioadă, seriile Marea sfărâmată, Marile descoperiri, seria de autor Strugațki, reeditările romanelor clasice ale lui Philip K. Dick și multe altele).

Terra XXI – Epoca inocenței este povestea următorilor treizeci de ani, în care omenirea ajunge în sfârșit pe Marte și privește chiar dincolo de ea. Miliardarii lumii preiau puterea și vor să schimbe fundamental societatea umană. Între o Americă cufundată într-un neofascism high-tech, o Europă răvășită de naționalism și o Chină tot mai îndrăzneață pornește o luptă globală pentru putere, în care sunt prinse destine, visuri, speranțe, vieți. Oamenii se transformă treptat în cyborgi. Orașele, în stupuri. Savanții, în pioni pe o imensă tablă de șah, într-o partidă a cărei miză sunt sute de mii de vieți.

Adrian Mihălțianu (n. 1975) este un jurnalist bucureștean. Pasionat de tehnologie, istorie și economie, este prezent de-a lungul anilor cu articole și editoriale pe aceste teme în principalele cotidiene românești. Saltul de la jurnalist auto la scriitor de science fiction îl face în 2011, cu ediția în engleză a primului volum din saga Terra XXI, publicată în regim propriu pe Amazon. În 2017, publică o ediție revizuită și mult extinsă a acestui volum, în limba română, în colecția Nautilus de la Nemira.

1 Comentariu

  1. Steffi 30/03/2017 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *