Editura Nemira participă la EzotericFest 2013

600p400În perioada 21-24 noiembrie Editura Nemira participă la Ezoteric Fest 2013 organizat în Timişoara, în incinta Casei Tineretului (str. Arieş, nr. 19). Ca de fiecare dată, Nemira invită pasionaţii de cunoaştere – sănătate – armonie, de altfel şi motto-ul acestui târg, să descopere titluri ce le vor testa pofta de informaţie atât pentru trup cât şi pentru suflet.

Cei care vor vizita standul Editurii Nemira vor putea alege titluri din două colecţii îndrăgite, Porta Magica şi Byzantivm.

Byzantivm, colecţie unică în spaţiul românesc, îşi propune să ofere publicului  lucrări de istorie, cultură, spiritualitate şi artă bizantine care să vină în întâmpinarea celor interesaţi de Imperiul care a gravitat timp de mai bine de o mie de ani în jurul oraşului lui Constantin cel Mare, faimosul Constantinopol. Adresată atât istoricilor, cât şi publicului larg,  Byzantivm oferă şansa de a cunoaşte lumea bizantină într-o manieră obiectivă, eliberată de prejudecăţile încă dominante în spaţiul românesc.

Porta Magica oferă cele mai recente şi pasionante cărţi despre filozofia esoterică, alchimie, gnoză, vechile mistere, societăţi secrete şi conspiraţii mondiale. O colecţie de o minuţioasă erudiţie, ce întregeşte tabloul aventurii universale a spiritului şi oferă cititorului puncte de reper în labirintul misterioaselor practici şi curente de gândire.

De asemenea, vizitatorii standului vor putea cunoaşte toate titlurile Editurii Mistica, ce propun cititorilor o întâlnire cu inexplicabilul, cu magia, cu revelaţia, cu forţele supranaturale, cu secretele umanităţii din cele mai vechi timpuri până azi. Domeniile abordate în aceste cărţi –dezvoltare personală, arte divinatorii, religii, sănătate-viaţă practică, cunoaştere-tradiţii şi spiritualitate – îmbogăţesc cunoaşterea dincolo de limitele ei raţionale, pentru o mai bună percepţie a universului în care trăim, dar şi a propriei noastre fiinţe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *