Editura Nemira vă aşteaptă la cea de-a XV-a ediţie a târgului Kilipirim

Kilipirim 2012Editura Nemira vă aşteaptă la cea de-a XV-a ediţie a celui mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, Kilipirim, cu o excelentă ofertă de carte, la cele mai bune preţuri. Târgul Kilipirim va avea loc, şi în această toamnă, la Galeria Dalles, pe Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, Bucureşti, până pe 11 noiembrie, în intervalul orar 10:00 – 20:00. La Kilipirim, târgul la care nicio carte nu se vinde fără discount, intrarea este liberă.

Târgul Kilipirim trebuie să fi devenit nelipsit din agenda dumneavoastră culturală, de aceea vă invităm să descoperiţi şi în această toamnă oferta Nemira special pregătită pentru acest eveniment: noutăţi editoriale de top, reducere generală de 30% pentru orice titlu, o selecţie excelentă de titluri cu preţ fix (5,10,15 sau 20 de lei) şi nenumărate pachete promoţionale cu cărţi, ideale pentru a fi oferite cadou celor dragi.

Amintim doar câteva titluri din oferta editurii, de care vă puteţi bucura la târg: seria completă Dune, de Frank Herbert; Vanturile de la Marble Arch, de Connie Willis; Cantec de gheata şi foc, de George R.R. Martin; Crimă de mântuială, al doilea volum din Antologia de povestiri Raymond Chandler; Fara secrete. Ganduri despre actorie si teatru, de Peter Brook; Iubirea ca o ţeapă, de Alan H. Cohen; La Capatul curcubeului, de Vernor Vinge şi multe alte noutăţi pe care vă aşteptăm să le descoperiţi la standul Nemira.

 

Kilipirim noiembrie 2012

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *