Editura Nemira vă urează Sărbători Fericite!

600p400

Echipa Editurii Nemira vă urează tuturor, cititori şi colaboratori, Sărbători Fericite şi un An Nou cât mai bun!

Împreună cu voi am clădit noi reuşite în 2013, publicând peste 130 de titluri noi şi zeci de reeditări, organizând numeroase evenimente şi inaugurând noi librării în Bucureşti şi în ţară. Participările cu succes la târgurile de carte din România şi din străinătate au asigurat, şi de această dată, o prezenţă editorială puternică şi în 2014, printre titlurile pregătite spre publicare anul viitor numărându-se romane de Hugh Howey, Robin Hobb, Hannu Rajaniemi şi mulţi alţii.

Când vorbim despre portofoliul Nemira, vorbim despre autori străini consacrați sau autori noi, cu viziuni inedite și revoluționare, şi despre autori români ce au făcut istorie în genul SF & Fantasy, colecții de carte rafinate, de o importantă valoare literară. Toate acestea ne-au plasat şi în 2013 în rândul marilor case editoriale din România.

Această toamnă a fost una a ecranizărilor, volumele Carrie, Jocul lui Ender şi Jocurile Foamei: Sfidarea bucurându-se de realizări filmice de excepţie.

Lanţul de librării Nemira a crescut cu două noi prezenţe, la Oradea şi la Baia Mare, iar cei ce caută o oază de linişte şi de spiritualitate în inima Bucureştiului au ocazia de a se întâlni la un ceai în magazinul Mistica din str. George Enescu, 23.

Editura Nemira este una dintre puţinele edituri româneşti care se poate mândri cu o consolidată comunitate online. Am reuşit să ne extindem reţeaua de colaboratori, iar fanii de pe Facebook, în număr de peste 17.000, şi de pe blogul editurii se bucură zilnic de noutăţi, promoţii şi informaţii la zi.

Comunitatea Nemira a ieşit în 2013 din online şi s-a făcut remarcată şi în offline, prin prezenţe lunare la Clubul de lectură Nemira, unde cititorii pot dezbate cele mai bune cărţi din portofoliul Nemira, în mansarda frumoasei librării Cărtureşti Verona.

Pe parcursul anului 2013, am reuşit să rămânem fideli misiunii noastre de a promova literatura de calitate, accesul la cultură, de a deschide noi orizonturi pentru cei tineri, de a le cultiva pasiunea pentru lectură, teatru şi film. Am fost cât se poate de generoşi pe parcursul întregului an, venind în întâmpinarea cititorilor cu promoţii şi reduceri fără concurenţă.

Vă suntem alături inclusiv de sărbători, atât în librăria virtuală Nemira, precum şi în librăriile fizice.

Sărbători fericite!

 

 

1 Comentariu

  1. IB 21/12/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *