Ender’s Game. Decoruri, costume şi arme futuriste la Comic-Con Fan Experience

_1374121404

Convenţia Comic-Con de la San Diego de anul acesta a reuşit să  surprindă la fel de mult. Unul dintre filmele aşteptate pentru această toamnă, Ender’s Game, a reuşit să creeze o adevărată experienţă pentru fanii filmului şi ai cărţii, Jocul lui Ender, apărută la Editura Nemira.

Ender’s Game Fan experience  a oferit participanţilor şansă de a pătrunde în lumea lui Ender la propriu. Mai multe camere au fost amenajate astfel încât fanii au putut ajunge în Casa Wiggin, într-una din camerele speciale de lupte de la Şcoala de Luptă, în clasele elevilor sau în camerele de dormit ale acestora.

_1374121438Ajunşi în Casa Wiggin, fanii au avut şansa de a vedea chiar costumele lor purtate în timpul filmului, rame foto utilizate în film cu fiecare membru al familiei pentru a crea atmosfera de familie. Până aici totul pare perfect normal.

Însă, într-una din camere, transformată în nava spaţială de lansare, fanii au putut vedea interiorul acesteia, cu scaunele speciale destinate micilor luptători. Camerele de dormit ale tinerilor au fost create pentru a oferi strictul necesar oricărui tânăr soldat. Sălile de clasă au fost de-a dreptul impresionate, birourile foate high-tech atrăgând atenţia vizitatorilor.

Decorurile sunt atât de bine realizate încât ai putea crede că pot fi utilizate în orice casă, sală de clasă sau spaţiu de petrecere a timpului liber.

Aşteptăm cu nerăbdare filmul pentru a putea vedea întreaga viziune a producătorilor asupra filmului SF cotat a fi unul dintre cele mai bune filme SF ale anului 2013.

Mai multe imagini puteţi descoperi pe cinemablend.com !

 

Sursa : cinemablend.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *