Filmul anului a ajuns în cinematografe, Jocurile Foamei: Sfidarea

hungergames_catchingfire1_1020Am păstrat câteva momente de liniște să ne asigurăm că ați reușit să vedeți și voi marea premieră a filmului Jocurile Foamei: Sfidarea ce a avut loc ieri, 22 noiembrie. Noi am fost miercuri, 20 noiembrie, la avanpremieră, unde am fost invitați să păstrăm linia vestimentară a filmului, dress code-ul fiind de Capitol Couture. Credem că ne-a ieșit. 🙂 

Înconjurați de prieteni și fani ai cărților Jocurile Foamei de Suzanne Collins și ai filmelor, am trait împreună cu aceștia nerăbdarea, entuziasmul și bucuria. După ce am intrat în sală am putut să o ascultăm pe Andreea Esca care ne-a recomandat cu drag filmul și cărțile de la care a plecat întreaga nebunie.

Liniște. Începe.

Momentul reîntânirii cu personajele noastre preferate este de neuitat. Știm că ne așteaptă mai bine de două ore de film. Primele cadre sunt liniștite, dar parcă pregătesc dezlănțuirea de mai târziu. Să vă povestim filmul? Nu. Sigur veți găsi numeroase recenzii pe Internet. Sigur veți găsi pe site-urile de specialitate punctajul uriaș oferit atât de critici cât și de fani.Dar  noi vă invităm să mergeți la film. Și să ne spuneți apoi cum este ecranizarea celei de-a doua cărți din trilogia Jocurile Foamei de Suzanne Collins. Iar dacă încă nu ați citit cărțile, nu este timp pierdut, acum este ocazia.

Avanpremiera ne-a adus două accesorii speciale legate de film. Suntem siguri că doi dintre voi ar fi foarte fericiți să le aibă. Nu vă rămâne decât să ne urmăriți blogul săptămâna viitoare când vom organiza un concurs pentru voi.

IMAG1270

1 Comentariu

  1. popescu alina florentina 23/11/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *