Episodul 4 din Under the Dome recuperează la capitolul “acţiune şi suspans”

PilotÎn ultimul episod din Under the Dome un personaj important a lipsit. De fapt, nu a mai fost atât de prezent ca în primele episoade. Însă, influenţa sa a fost resimţită, influenţa Domului.

Vă amintiţi de lentoare cu care s-a derulat episodul trecut? De această dată nu a existat personaj care să nu fi fost implicat în întreaga nebunie pregătită în episodul 4. Locuitorii din Chester’s Mill sunt atacaţi de meningită, o boală contagioasă, dar pentru care există şi un vaccin. Însă, acesta nu se regăseşte în cantitatea necesară pentru a acoperi întregile nevoi ale orăşelului. Big Jim şi Barbie îşi reintră în rolul eroilor şi salvează situaţia. Merg la farmacia locală de unde reuşesc să aducă mult aşteptatul vaccin (după confruntarea cu părintele nebun al orăselului). În acest timp, Junior îşi ia foarte în serios rolul de a nu  lăsa niciun locuitor să iasă din spital, pentru a-i nu molipsi şi pe ceilalţi trecând de la ameninţări cu arma la discursuri emoţionale.

Prizoniera lui Junior rămâne … prizonieră în ciuda eforturilor de a se elibera. După o încercare de a-l răni pe Junior, Angie îşi încearcă norocul  din nou, însă, tot ce reuşeşte să facă este să spargă o ţeavă de alimentare cu apă ce riscă să inunde beciul în care se află.

Julia, jurnalista noastră curioasă, deşi afectată de ameţeli şi dureri de cap, nu se abate de la curiozitatea specifică. Încearcă să afle ce s-a întâmplat cu soţul ei, Peter, iar ceea ce descoperă nu este prea plăcut. Peter golise toate conturile bancare şi ipotecase casa pentru a plăti datoriile, se pare, la jocurile de noroc. Iar Barbie este recuperatorul, de aici şi explicaţia pentru care Barbie se afla în Chester’s Mill. Însă, rămâne de văzut care este adevărul.

Norrie and Joe au o nouă criză pe care reuşesc să o filmeze, dar se decid să nu spună nimic celorlalţi. E de văzut acest episod fix pentru această scenă!

La final de episod, Big Jim salvează încă o data situaţia, Barbie este dat afară din casa jurnalistei Julia, Junior primeşte propunerea de a fi poliţist, Angie este desoperită de către Big Jim şi …. aşa se încheie un nou episod din Under the Dome.

Mai palpitant, cu un joc actoricesc mai bun, cu intrigă, cu acţiune şi cu eternele întrebări Ce este Domul? De ce a ales tocmai oraşul Chester’s Mill? Cât va mai dura?, episodul 4 din Under the Dome a recuperat bine din acţiune şi suspans.

Până săptămâna viitoare, vă invităm să citiţi Sub Dom de Stephen King, cartea ce stă la baza acestui serial.

2 Commentarii

  1. Caracas George 17/07/2013 Reply
  2. adib 18/07/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *