Top 10 recomandări de lectură pentru #lunaiubirii

Sunt oameni cărora le place să citească. Sunt genul de cititori care au o relație specială cu cărțile și se lasă cuceriți de ele. Și sunt oameni care doresc să se îndrăgostească (aren’t we all?). Dacă te regăsești în ambele tipologii, probabil că iubești luna februarie, în care sărbătorim dragostea în toate formele ei, așa că avem pentru tine o listă de recomandări de cărți #decitit luna asta.

Haide să descoperim împreună poveștile de dragoste care se ascund în biblioteca Nemira.

Recomandări de cărți romantice #mustread în luna februarie

Cum ar fi să ai o persoană care să se fi născut în aceeași zi cu tine, fix de Revelion? Și cum te-ar face să te simți dacă legătura dintre voi trece de granițele prieteniei? O să fie oare persoana aceea sufletul tău pereche?

Povestea despre puterea acelui „Ce-ar fi dacă…”. Ce ai face dacă ai putea să alegi mai multe variante ale vieții tale romantice? Și cum ai reacționa dacă ai vedea că nu toate sunt cum ne-am dorit sau închipuit noi?

Îi urmărim pe Evvie și Dean încercând ca fiecare să treacă peste propriile frici. Drumurile lor se intersectează și ambii încearcă să se ajute reciproc. Sau poate fiecare fuge de propriile temeri și frici?

Frida a fost o personalitate marcantă încă de când era mică, fiind una dintre fetele care aveau parte de educație în epoca respective. A găsit iubirea pentru artă și a exprimat-o în diverse picturi, majoritatea fiind auto-portrete. În timp, îl cunoaște pe faimosul pictor Diego Rivera și lumea sa este cucerită.

Cenușereasa ajunsă la Paris împreună cu marii artiști și designer ai epocii. Povestea de dragoste dintre Grace și Phillipe o să ne umple sufletul de căldură. Cartea perfectă pentru toți cei care iubesc romanele scrise de Natasha Lester sau Dinah Jefferies.

Coco a reprezentat eleganța feminină încă din 1919. Înconjurată de durere, parfum, iubire și speranță, romanul „Mademoiselle Coco și parfumul iubirii” este un roman rafinat și tulburator, precum Parisul anilor 1920. Vrei să o cunoaști pe Coco Chanel și să descoperi care a fost marea ei iubire?

Cine a zis că Valentine’s Day nu poate să aibă și un strop de umor sau de extravaganță? Dacă vrei să faci o excursie cu Lucie și George în insula Capri, să știi că o să te aștepte seri pline de șampanie și rochii haute couture.

O poveste despre familie și iubirea necondiționată în vreme de război. Scriitoarea reușeste să surprindă povestea familiei Cartwright în Malaya Britanică din anii ’50, așa cum probabil nu ai mai descoperit-o în nicio altă carte.

Dacă ți-a plăcut „Bărbatul care nu a mai sunat” și „O zi în decembrie”,  cartea asta sigur o să fie match made in heaven! O urmărim pe Dannie într-o aventură ce îi dă toată viața peste cap în timp ce trebuie să se confrunte cu niște decizii greu de luat.

Dacă nu ai fost niciodată în capitala dragostei sau dacă simți că nu te-ai plimbat suficient de mult prin Paris, te așteptăm într-o aventură cu croissante, alături de Mia și Louis. O să vă facă poftă de mulți croissants cu unt și probabil baghete de pâine proaspete, de plimbări lungi și de săruturi furate în locuri romantic.

Cam atât de la noi.

Ce lecturi vei alege pentru Valentine’s Day?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *