Fenomenul Jocurile Foamei prinde amploare și în afara ecranului

Oare, când a început să scrie seria Jocurile Foamei, Suzanne Collins se gândea că aceasta se va transforma într-un adevărat fenomen la nivel mondial?

Până acum, cărțile au fost publicate în 32 de tări și au devenit rapid bestsellere internaționale. De asemenea, și filmul, care tocmai a fost lansat acum o săptămână, a avut un succes fantastic, aflându-se pe primul loc atât în box office-ul românesc, cât și în cel din Statele Unite.

Filmul urmăreşte povestea adolescentei Katniss Everdeen, care participă la Jocurile Foamei, un concurs sadic și sângeros organizat anual. Douăzeci și patru de adolescenți sunt trași la sorți și aruncați în arenă, pentru a se lupta între ei până când unul singur va rămâne în viață.

La fel ca seriile Stăpânul Inelelor, Harry Potter sau chiar Twilight, seria Jocurile Foamei devine din ce în ce mai populară, iar cei mai mulți fani vor să arate ca personajele lor favorite. Din acest motiv, au apărut extrem de multe haine, accesorii, încălțăminte sau chiar oje pentru aceștia.

Cum vi se par aceste haine și accesorii? Le-ați purta sau considerați că nu sunt necesare pentru a dovedi că sunteți un fan adevărat?

5 Commentarii

  1. Razvan 30/03/2012 Reply
  2. ioana 30/03/2012 Reply
  3. George Frigura 30/03/2012 Reply
  4. Razvan 30/03/2012 Reply
    • Alina Neamtu 31/03/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *