Fericirea vine din interior. Dar totodată de la chioşcurile de presă, mâine, 17 iulie!

Nu rata joi, 17 iulie, noul titlu din colecţia Mistica, Zen și arta fericirii, de Chris Prentiss, cartea care te învață cum să aduci în viața ta norocul și fericirea! O găsiţi la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea, la numai 9,99 RON.

Al cincilea titlu al colecţiei despre magie, iubire şi fericire reprezintă o lecţie despre cum poţi controla cu mintea şi gândurile tale fericirea sau nefericrea din viaţa ta. Citind-o vei afla că de fapt nu eşti o victimă a hazardului, a norocului sau a nenorocului, ci artizanul propriului destin.

Chris Prentiss, autorul cărții, este directorul Passages Addiction Cure Center din Malibu, California. Întâmplarea face ca fiul său să fie el însuşi un dependent de droguri recuperat, în prezent asociat al Centrului alături de tatăl lui. În Zen şi arta fericirii, toată această experienţă de viaţă este privită cu detașare și luată ca un exemplu grăitor că din cele mai rele întâmplări pot ieși lucruri bune. Dacă ai o filozofie de viață sănătoasă și în acord cu legile universului, armonia cu natura şi cu sine aduc liniştea interioară care atrage fericirea şi norocul.

Autorul foloseşte filozofia, știința și experiența personală ca să ne dezvăluie  nouă, celor care citim, înțelepciunea practică și calea spre fericirea de zi cu zi.

Eşti pregătit să fii fericit/ă?

Zen si arta fericirii 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *