”Furnica electrică” în format Hardcover poate fi precomandată cu o reducere de 20%

coperta furnica electricaVești bune pentru fanii operelor lui Philip K. Dick: ediția Hardcover a volumului de povestiri SF Furnica electrică poate fi precomadată cu o reducere de 20% din preț. Data la care vor fi livrate precomenzile este 27 august. 

Philip K. Dick este unul dintre cei mai apreciați scriitori de literatură science-fiction. A scris peste 40 de romane (printre care Substanţa M, Clanurile de pe Alpha, Jucătorii de pe TitanTimpul dezarticulat sau Visează androizii oi electrice?) şi peste 120 de ficţiuni scurte, iar cărţile lui au fost adaptate pentru 13 filme. A câștigat și numeroase premii, printre care Hugo, John W. Campbell sau British SF, iar în prezent există premiul Philip K. Dick, în onoarea sa.

Volumul de povestiri Furnica electrică aduce la un loc nouă dintre cele mai reușite povestiri SF ale autorului, majoritatea fiind ecranizate. Acestea poartă cititorii în lumi fantastice, care inspiră groază și andrenalină în cei care vor citi paginile acestui volum.

Povestirea Amintiri garantate din volumul Furnica electrică a inspirat două filme Total Recall până acum. Cel de-al doilea va avea premiera în această lună și îi are în rolurile principale pe Colin Farrell și Jessica Biel.

Pentru noi, Philip K. Dick a devenit ce era Edgar Allan Poe pentru epoca de aur din istoria Americii: geniul blestemat, ale cărui scrieri îţi provoacă fiori de groază. – The New Yorker

4 Commentarii

  1. mada 03/08/2012 Reply
    • Maria 03/08/2012 Reply
  2. mada 04/08/2012 Reply
    • Maria 04/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *