Ghid de cumpărături pentru Black Friday

Black Friday is loading…

Zilele acestea spiridușii de la Nemira pregătesc muuulte surprize pentru voi, așa că stay tuned!

SAVE THE DATE pentru 10 noiembrie, când începem Black Friday pe nemira.ro. Am pregătit pentru voi un ghid de cumpărături ca să vă venim în ajutor.

Ghid de cumpărături

  • Adaugă în WISHLIST toate cărțile pe care le vrei. Așa ai mereu într-un loc toate cărțile pe care vrei să le citești în viitorul apropiat, iar după ce le cumperi sau le citești, le poți șterge.
  • Vânează reducerile. Fii atent la ce oferte au fost sau cele care urmează de Black Friday. Cea mai bună metodă să fii mereu cu un pas înainte e să fii abonat la newsletter – acolo anunțăm prima oară ce oferte am pregătit pentru supercititorii Nemira, iar deseori avem și campanii speciale realizate doar pentru abonați.
  • Întreabă un prieten ce mai vrea să citească, poate puneți de o comandă împreună #SharingIsCaring, iar așa împărțiți transportul (în cazul în care comandați sub 150 de lei. Ce trece peste 150 de lei va beneficia de transport gratuit).
  • Ai nevoie de recomandări? Suntem la un click distanță. Poți să ne scrii oricând pe Facebook, Instagram sau pe chat-ul din site – una din bucuriile job-ului nostru e că putem vorbi despre cărți cu alți cititori. Așadar, dacă ți-a plăcut ceva anume de la noi (sau de la alte edituri, că nu citim doar de la Nemira, hehe), ne poți zice câteva titluri și îți facem recomandări în cunoștință de cauză.
  • Ia de acum cadourile de Crăciun. Mereu am fost de părere că o carte sub bradul de Crăciun e cadoul perfect. Sau în ghetuțele de Moș Nicolae. Dacă știi că ai de completat un cadou pentru sărbătorile de iarnă sau vrei să oferi o poveste cuiva drag, ia de acum cărțile dorite și nu aștepta să vină luna decembrie peste tine.
  • Scrie-ne pe chat de Black Friday. Suntem disponibili pe chat-ul din site tot weekend-ul de Black Friday să te ajutăm cu recomandări, cu o comandă sau cu orice altceva ai avea nevoie.

Spor la citit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *