Ghid de cumpărături pentru Ziua Nemira

Ziua Nemira este aproape aici și venim în ajutor cu un ghid de cumpărături pentru orice tip de cititor!

În perioada 20-24 iulie sărbătorim 32 de ani de plăcerea lecturii! Este momentul în care putem să ne bucurăm de toate aventurile, lumile, trăirile și prieteniile prin care am trecut de-a lungul anilor alături de cărțile noastre.

Noi ne-am pregătit și vă așteptăm la noi acasă, adică pe nemira.ro, cu cele mai noi apariții, dar și cu povești de neuitat. 

  1. Adaugă în wishlist toate cărțile pe care le vrei. Așa ai mereu într-un loc toate cărțile pe care vrei să le citești în viitorul apropiat, iar după ce le cumperi sau le citești, le poți șterge.
  2. Abonează-te la newsletterul Nemira și urmărește noutățile și recomandările noastre de lectură.
  3. Întreabă un prieten ce mai vrea să citească, poate puneți de o comandă împreună #SharingIsCaring, iar așa împărțiți transportul (în cazul în care comandați sub 150 de lei. Ce trece peste 150 de lei, va beneficia de transport gratuit).
  4. Întreabă-ne dacă ai nevoie de recomandări speciale, numai pentru tine. Suntem la un click distanță. Poți să ne scrii oricând pe Facebook, Instagram sau pe chat-ul din site – una din bucuriile job-ului nostru e că putem vorbi despre cărți cu alți cititori. Așadar, dacă ți-a plăcut ceva anume de la noi (sau de la alte edituri, că nu citim doar de la Nemira, hehe), ne poți zice câteva titluri și îți facem recomandări în cunoștință de cauză.

Spor la citit & la cumpărături!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *