Google+Nemira


Sursa: buzzom.com

De ceva timp, norocoșii online-ului care au pus mâna pe invitațiile lansate mai devreme, au testat și au împărtășit păreri legate de Google+, generându-se o adevărată nebunie! Iar acum, toată lumea se bucură și este intrigată de această nouă rețea de socializare, inclusiv Nemira!

Se pare că de la ultimul post în care vă povesteam despre suspansul în care ne țineau cei de la Google și până acum, s-au schimbat în totalitate lucrurile. Ne-am făcut chiar azi cont și suntem tare entuziasmați să ne acomodăm cu el și să îl creștem. Este interesantă perspectiva prezentată în această prezentare, din care reies diferențele clare dintre Facebook și Google+, dar și rolul său ca instrument ce integrează toate facilitățile oferite de Google.

Ei bine, vă așteptăm pe pagina noastră, să “ne intersectăm cercurile” și să continuăm și acolo discuțiile de pe Facebook și Twitter!

Iar pentru cei care încă nu au cont pe Google+, lăsați un comment mai jos și vă trimitem noi o invitație! (atenție, folosiți-vă adresa de gmail).

11 Commentarii

  1. Andra 23/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *