Google +1 mai câștigă un punct!

De ceva timp ne-a atras atenția butonul revoluționar al celor de la Google, pe care de azi îl găsiți atât pe Nemira.ro, cât și la începutul posturilor acestui blog. Principiul e simplu: apeși pe +1 și recomanzi în mod public acea informație. În felul acesta, îți ajuți prietenii, contactele și alte persoane de pe web să găsească cele mai interesante lucruri atunci când le caută.

Mai jos este un scurt filmuleț prin care este prezentat conceptul Google +1. Într-adevăr, este mai ușor să găsești exact ce cauți, atunci când cineva cunoscut a găsit deja acel lucru!

Ni se pare și mai impresionant faptul că cei de la Google nu vor să se oprească aici, deși au încercat de mai multe ori, fără succes, să-şi contureze o prezenţă solidă pe piaţa reţelelor sociale. Așa au ajuns să lanseze rețeaua de socializare Google+, probabil cel mai curajos efort de până acum al companiei de a detrona Facebook și de a-și perpetua dominația pe internet.

În prezent, platforma Google+ este disponibilă pentru testare, iar structura este similară cu cea a Facebook, construită în jurul fotografiilor de profil și fluxurilor de informații despre prietenii utilizatorului și despre subiectele care îl interesează. Ne așteaptă un concept puțin diferit, bazat pe “schimbul de lucruri”, cu funcții cât se poate de interesante!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *