HBO prezintă interviuri noi cu actorii din Game of Thrones

Cu ocazia premierei celui de-al doilea sezon al serialului Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), HBO a organizat o sesiune de interviuri cu actorii care dau viaţă poveştii.

Michelle Fairley, sau Lady Catelyn Stark, aşa cum o cunosc mulţi, spune că nu i-a venit să creadă când a citit scenariul şi a descoperit că soţul său, Eddard, va muri la sfârşitul sezonului.

Am crezut că e o glumă. Dar moartea lui face ca lucrurile să se mişte, să meargă mai departe“, adaugă aceasta.

Dat fiind că în viaţa reală nu are copii, Michelle a fost nevoită să vorbească mult despre acest subiect cu sora şi cu prietenele ei, ca să înţeleagă mai bine cum merg lucrurile.

Despre ce a învăţat de la actorii tineri din platou, actriţa în vârstă de 47 de ani spune: “De la ei am învăţat cum să-mi folosesc iPhon-ul! Toţi copii aceştia, în pauzele de la filmări, îi prinzi prin câte un colţ de platou butonând ceva!

Charles Dance, sau Tywin Lannister, capul familiei Lannister mărturiseşte că nu a citit cărţile după care este inspirat serialul pentru că, pe lângă faptul că nu are destul timp şi a considerat că nu este nevoie, “aţi văzut câte pagini are, nu?“.

Despre personajul său, Dance spune că este foarte inteligent şi nu trebuie subestimat. “Este un om al principiilor, problema e că principiile lui pot să nu fie şi ale tale“, adaugă actorul.

De asemenea, Dance spune că Peter Dinklage, cel care îl interpretează pe Tyrion Lannister, fiul său, este un actor extraordinar şi “este o fericire absolută să lucrezi alături de el“.

Liam Cunnigham este unul dintre actorii noi din serial, interpretându-l pe Ser Davos Seaworth, fost contrabandist şi căpitan al corabiei Betha Neagră.

Deşi recunoşte că nu a citit seria Cântec de Gheaţă şi Foc, spune despre serial că este o mică bijuterie şi se bucură că a intrat în această lume bizară.

Nu a fost o decizie dificilă. HBO e ce mai bună televiziune din lume! Este un proiect extraordinar.

Pentru că nu a citit cărţile, Cunnigham nu ştie dacă personajul său va muri sau va supravieţui celui de-al doilea sezon. “Sunt un mare fan al lui George R.R. Martin, o să-l sun şi o să-i zic: Nu mă omorî Geroge, nu mă omorî!“.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *