Un nou trailer Game of Thrones, sezonul 2!

Este o zi tare norocoasă pentru fanii serialului “Game of Thrones” de pe HBO, și ai seriei “Cântec de Gheață și Foc” în aceeași măsură, întrucât astăzi a fost lansat un nou trailer/teaser al sezonului 2, numit Cold Wind!

Ce părere aveți despre acest trailer? Din păcate nu apar și personajele noi ale acestui sezon, pe care abia așteptam să le văd cât de puțin în acțiune.

De asemenea, vă propun să urmăriți un nou montaj video de pe platourile de filmare ale serialului.

De data aceasta intrăm în culisele luptelor dintre cascadori, având ocazia să aflăm mai multe despre recuzita de război a acestora!

 

Că tot vorbim de saga fantasy a lui George R.R. Martin, am câteva vești și despre cea de-a șasea carte – The Wind of Winter, continuarea romanului “Dansul Dragonilor” aflat în curs de apariție la Editura Nemira în această săptămână!

Se pare că Martin nu se va mai putea bucura de aceeași relaxare și lipsă de presiune privind procesul de scriere al următorului volum, principalul motiv fiind succesul fenomenal al serialului TV, care a atras mulți cititori noi ai seriei bestseller. Cum planul este ca un sezon să fie realizat în 2 ani, asta înseamnă că până la finalul anului 2015 autorul va fi nevoit să publice romanul și să-l trimită în producție!

Oare George R.R. Martin va reuși să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre într-un timp atât de scurt, având în prezent doar 100 de pagini scrise?


5 Commentarii

  1. VegetaMirel 12/12/2011 Reply
  2. Adi 13/12/2011 Reply
  3. Stefania 13/12/2011 Reply
  4. marius 13/12/2011 Reply
  5. ion 18/12/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *