Hipsteri, tocilari sau sofisticaţi? Alege cadoul potrivit pentru oricare dintre prietenii tăi

Câţi prieteni, atâtea personalităţi. Câte personalităţi, de trei ori mai multe cadouri posibile. Dar cum le alegi pe cele mai potrivite? Te ajutăm noi.

Tyrion copertaPoartă barbă, are mereu un accesoriu vestimentar verde pal şi gâtul înfăşurat cu o eşarfă? Atunci să-l numim generic pe prietenul tău un hipster. Îi poţi surprinde cu Din înţelepciunea lui Tyrion Lannister, de George R.R. Martin – pentru că sigur vrea să aibă la îndemână cele mai tari replici în faţa prietenilor şi nu există altele mai tari decât ale celui mai îndrăgit personaj din din saga Cântec de gheaţă şi foc. Apoi, prietenul tău are nevoie de un joc de societate care să-i arate calităţile tactice şi strategice, şi acela este Qwirkle. Iar ca cireaşa de pe tort, dăruieşte-i un Ghid de conversaţie român-croat – pentru că, nu-i aşa, engleza sau franceza sunt pentru cei convenţionali.

PuzzlePoartă ochelari pătraţi, cu rame groase şi ştie cele mai dubioase statistici legate de numărul de acarieni de pe o pernă de mărime mijlocie? Atunci prietenul tău este tipul tocilar. Fă-i cadou o carte SF cu înalte speculaţii matematice, aşa cum este Ultima teoremă, semnată de maeştrii Sir Arthur C. Clarke şi Frederik Pohl. Ajută-l să îşi consume energia cu migala unui Puzzle de 1000 de piese Hunger Games sau să se joace cu cele 460 de piese din care poate scoate tot felul de vehicule pe şenile, cu Pachetul Eitech.

E mereu atent la ce citeşte, ce mănâncă, cât de curate sunt locurile în care iese sau cât de necunoscut este jazzman-ul la al cărui concert e imperios necesar să meargă duminică dimineaţa? Atunci vorbim de un prieten sofisticat. Sigur îi place să citească literary fiction, mainstream, dar nu pentru oricine, aşa că fă-i cadou Pachetul Julian Barnes, ce conţine 4 volume de literatură de înaltă calitate. Dar pentru că trebuie să fie mereu cu un pas înaintea celorlalţi, prietenul tău sigur alternează lectura pe print cu cea pe e-reader, aşa că îi poţi da un e-reader PocketBook de ultimă generaţie, cu un design creativ, pe care poate citi savurând un ceai pur de Ceylon, Frosty Afternoon.

cadou potrivit 600p400

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *