Imagini care nu s-au văzut în filmul Jocurile Foamei

jocurile foameiProducătorii filmului Jocurile Foamei au pentru fani o surpriză: au pregătit un DVD de trei ore cu imagini din timpul filmărilor și cu interviuri cu actorii din distribuție.

În acest montaj special fanii vor avea ocazia să afle cum s-au simțit actorii în rolurile inspirate de cărțile scrise de Suzanne Collins, dar și despre cum s-au antrenat aceștia, pentru a face luptele să pară cât mai verosimile. În plus, vor fi și detalii despre diferențele dintre cărțile Jocurile Foamei și film, dar și scene extra, precum proiecția ”Propaganda” care nu s-a văzut în întregime pe marile ecrane.

Mai jos puteți urmări un trailer pentru acest DVD:

[embeded: src=”http://www.youtube.com/v/2zccITxJ8tY?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

Producătorii de la Lionsgate speră ca acest DVD, care va fi lansat luna viitoare, să mențină viu interesul fanilor Jocurile Foamei. Ne așteptăm să reproducem același nivel de încântare în rândul fanilor, precum la premiera filmului, a spus un vicepreședinte al companiei de producții cinematografice.

Până acum, primul film din serie a avut vânzări de aproape 400 de milioane de dolari în box office-ul american. Cel de-al doilea film e programat să ajungă pe marile ecrane în toamna anului viitor.

1 Comentariu

  1. Sara 22/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *