În atenţia fanilor Stephen King: romanul Doctor Sleep se lansează la Braşov!

Doamnelor şi domnilor, dragi cititori, este acesta un weekend de excepţie? Este, dintr-un motiv foarte simplu: cel mai recent roman tradus în limba română semnat de maestrul Stephen King se lansează la Braşov! Un oraş făcut pentru o asemenea lansare, a cărui siluetă muntoasă parcă abia aşteaptă să se decupeze pe cerul nocturn pentru a fi martora aventurilor care îl aşteaptă pe Danny Torrance la ceva timp după evenimentele din Shining.

Pentru că, să ne înţelegem bine: Doctor Sleep este, într-adevăr, continuarea celebrului roman care a fost ecranizat de Stanley Kubrick, doar că acum Stephen King face un salt cu totul spectaculos către un gen cu care ne-a obişnuit mai degrabă în seria Turnul întunecat: thrillerul supranatural. Astfel, veţi avea ocazia să vedeţi apărând personaje cu totul şi cu totul noi şi memorabile, alături însă de unele pe care le veţi recunoaşte din povestea anterioară.

Ce mai încoace-încolo, va fi o amiază pe cinste. Mai ales că ne vom afla în cocheta librărie Şt. O. Iosif de pe strada Mureşenilor nr. 14 şi vom beneficia de concursul unui eveniment tematic care se desfăşoară simultan în Braşov – Dracula Film Horror Fantasy Festival.

Vorbitorii vor fi Cristi Mărculescu (selecţioner Dracula Film Festival), Dragoş Marin (critic de film) şi Luca Dinulescu din partea editurii Nemira. Subscribe la eventul FB aici. Vă aşteptăm!

Lansare Sleep 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *