Instatour: „Cele două vieți ale Lydiei Bird”, de Josie Silver

În luna iubirii am pus la cale ceva frumos pentru voi împreună cu o parte dintre prietenii Nemira de pe Instagram! Începând cu 14 februarie și până pe 24 februarie (da, ați ghicit, începem de Valentine’s Days și terminăm de Dragobete), vă așteptăm cu drag la un nou Instagramtour pentru povestea de dragoste a primăverii 2021: Cele două vieți ale Lydiei Bird, de Josie Silver.

O VIAȚĂ. DOUĂ IUBIRI. O ALEGERE IMPOSIBILĂ

Lydia și Freddie sunt împreună de mai bine de un deceniu și amândoi cred că dragostea lor e veșnică. Dar imposibilul se petrece și el moare într-un accident de mașină.

Rămasă fără iubirea vieții ei, Lydia n-ar vrea decât să stea în casă și să tot plângă. Dar știe că Freddie și-ar fi dorit ca ea să aibă o viață fericită, așa că încearcă din răsputeri să revină la normal. Începe, timid, să facă primii pași spre lume, spre viață și spre o posibilă nouă iubire.

Dar apoi i se oferă o șansă extraordinară: aceea de a trăi o viață paralelă în care nimic rău nu s-a întâmplat, iar ea și Freddie sunt încă fericiți împreună.

În pragul dintre cele două vieți, Lydia trebuie să aleagă: trecutul sau viitorul? Viața paralelă sau cea reală?


  1. @Edituranemira14 februarie
  2. @LaviniaReads 15 februarie
  3. @Anaread.s16 februarie
  4. @Ciobanuldeazi17 februarie
  5. @OanaReads24 18 februarie
  6. @Cristinasbooks19 februarie
  7. @Shereads_books 20 februarie
  8. @Martipaan  – 22 februarie
  9. @Emmasubtirelu24 februarie

În zilele respective, fiecare blog / cont de Instagram vă va pregăti câte o surpriză: o recenzie onestă, o prezentare a cărții, un concurs, un voucher și așa mai departe.

SAVE THE DATES și haideți să citim împreună!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *