Instatour „O vară italiană”, de Rebecca Serle

Vara a venit în birourile editurii o dată cu ieșirea din tipar a cărții O vară italiană, de Rebecca Serle. Povestea este biletul tău de vacanță către coasta Amalfi, cu limoncello într-o mână și o porție de ravioli proaspătă.

Așadar, împreună cu cititorii noștri am pregătit biletul tău de plecare către Positano. Începând cu data de 20 iunie și până pe 30 iunie, vă așteptăm la un nou instatour de vară pentru o călătorie magică pe coasta Amalfi.


Autoarea bestsellerului internațional Peste cinci ani

Când îi moare mama, viața lui Katy se dă cu totul peste cap. Carol i-a fost și cea mai bună prietenă, prima pe care o suna când avea o problemă, femeia care avea toate răspunsurile. De ani buni, mama și fiica plănuiau să plece într-o călătorie unică: la Positano, orașul magic vizitat de Carol înainte de a-l cunoaște pe tatăl lui Katy. Iar acum, tânăra trebuie să pornească singură spre Italia.

De îndată ce ajunge pe Coasta Amalfi, Katy e fermecată: falezele sunt spectaculoase, apele mării – de un albastru perfect, locuitorii – încântători, iar mâncarea – o desfătare. Așa că, încet, încet, simte că își recapătă bucuria de a trăi.

Până într-o zi când se întâmplă ceva imposibil: o vede pe Carol – frumoasă, bronzată și mai tânără cu 30 de ani. Astfel, în decursul unei incredibile veri italiene, Katy ajunge să o cunoască pe femeia care avea să-i devină mamă și despre care credea că știa totul.

O călătorie magică pe care chiar merită s-o faceți!

Associated Press

Instatour pentru O vară italiană

Ce presupune un Instatour? În zilele alocate, fiecare cont de Instagram ales pregătește o surpriză pentru voi: o recenzie, un cod de reducere, un concurs, o prezentare personală a cărții, dar și multe alte surprize!

Urmăriți conturile prietenilor noștri și intrați alături de ei în O vară italiană!

  1. @martipaan – 20 iunie
  2. @ciobanuldeazi – 21 iunie
  3. @luizacomenteaza.eu – 22 iunie
  4. @biblioteca.ursului – 25 iunie
  5. @edituranemira – 26 iunie
  6. @readwithmiri – 27 iunie
  7. @bookworm_in_a_cozy_corner – 28 iunie
  8. @simona_sbooks – 29 iunie
  9. @_inloovewithbooks_ – 30 iunie

Te așteptăm să mergem împreună în Positano și să ne relaxăm la umbra lămâilor cu o limonadă rece. SAVE THE DATES!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *