Intră în jocul lui Ender!

550p400A mai rămas o săptămână până la cea de-a treia întâlnire a Clubului de Lectură Nemira! În data de 20 mai, începând cu ora 19.00, în mansarda librăriei Cărtureşti – Verona, ne aşteptăm cititorii fideli cu ceai bun şi cu o carte care a făcut istorie: Jocul lui Ender, de Orson Scott Card!

De ce să vii la Clubul de Lectură Nemira?

* Pentru că ai ocazia să întâlneşti oameni cu aceleaşi pasiuni şi gusturi literare! Cei care au participat la primele două întâlniri pot confirma asta.

* Pentru că citeşti mai mult şi ai ocazia să afli şi părerea celorlalţi despre subiecte care ţi-au dat de gândit.

* Pentru că ai  prilejul să cunoști scriitori români, editori și personalități din lumea culturală și să discuți liber cu ei, la un ceai sau la o cafea.

Nu sunt destule motive? Vă mai dăm noi unul: două războaie purtate în spaţiu împotriva unor extratereştri insectoizi. O umanitate care are nevoie să se apere şi care cultivă la propriu comandanţi militari. Un băiat neobişnuit, care depăşeşte toate aşteptările şi bate toate recordurile. Dar cât este „instrucţie” şi cât este realitate? Ce jocuri câştigă el de fapt? Va reuşi să identifice el acea fină graniţă dintre simulare şi realitate, şi dacă da, cu ce consecinţe?

Dacă aţi citit Jocul lui Ender şi aţi rămas fascinaţi de povestea lui, dacă acest clasic al literaturii SF v-a impresionat pentru totdeauna, dacă aţi citit benzile desenate sau aşteptaţi cu nerăbdare lansarea filmului, atunci Clubul de Lectură Nemira din 20 mai este locul în care vreţi să fiţi!

Pentru a vă înscrie la Clubul de Lectură Nemira, accesaţi acest link.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *