Jocurile Foamei – acum într-un nou format paperback

600p400a

Jocurile Foamei: Sfidarea, partea a doua a ecranizării faimoaisei trilogii de Suzanne Collins ajunge pe 22 noiembrie în cinematografele din România. Editura Nemira s-a pregătit pentru acest eveniment şi oferă cititorilor săi cele trei volume din seria Jocurile Foamei într-un nou format paperback cu un design de excepţie.

Ai putea supravieţui în sălbăticie de unul singur, când toţi cei din jur fac tot ce pot ca să nu apuci dimineaţa următoare? Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord, se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în lupta pe viaţă şi pe moarte, televizată în direct şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?

Bestseller internaţional în peste 30 de ţări, trilogia “Jocurile Foamei” de Suzanne Collins poate fi comandată acum din librăria online Nemira cu o reducere de 20%!

Lectură plăcută!

 

 

 

3 Commentarii

  1. Raluca 28/12/2013 Reply
    • Ruxandra 28/02/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *