Josh Huttcherson laudă scenariul Catching fire

Josh HutchersonReprezentanţii Yahoo! Movies au discutat cu Josh Hutcherson despre rolul lui Peeta Mellark în continuarea peliculei Jocurile foamei.

Întrebat despre atitudinea sa față de faima pe care i-a adus-o rolul din film, actorul a declarat că era foarte emoționat la început și că i s-a părut o nebunie faptul că i se spunea, înainte de premieră, că filmul îi va schimba viața, totul fiind diferit. “Îmi place viața mea! Nu am vrut să se întâmple asta și nu s-a întâmplat. Eu sunt tot eu și încă mă comport cum am făcut-o întotdeauna”.

În ceea ce privește fanii Hunger games, Josh nu are decât cuvinte de laudă. “Fanii Hunger games sunt însetați și extrem de pasionali. Pur și simplu sunt cei mai buni”.

DVD-ul Hunger Games a fost lansat și în Australia. La ce se pot aștepta fanii filmului? Josh vorbește în interviul acordat Yahoo! Movies despre jurnalele video, care prezintă un întreg proces, de la începutul transformării cărții în film, până la sfârșit.

Actorul este entuziasmat că, în curând, vor începe filmările pentru continuarea Hunger Games. De;i până acum câteva luni scenariul părții a doua nu fusese scris, Josh a mărturisit că acesta există și că deja a discutat cu noul regizor Francis Lawrence viziunea filmului. “Am în mână scenariul și e grozav. Îmi place atât de mult”.

Într-un viitor post-apocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord, se întinde națiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic și sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci și patru de adolescenți sunt răpiți de lângă familiile lor si aruncați într-o luptă pe viață și pe moarte, televizată în direct și urmarită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă, faimos, bogat și… viu. Cine va câștiga cursa nebună pentru supraviețuire?

Autor: Teodora Bondoc

1 Comentariu

  1. andrei 21/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *