La mulţi ani, Lawrence E. Joseph şi Steven Gould!

Astăzi îi sărbătorim pe alţi doi scriitori: Lawrence E. Joseph şi Steven Gould!

Lawrence E. Joseph s-a născut la 7 februarie 1954 şi a fost crescut în Brooklyn, New York. A urmat cursurile Universităţiilor Brown şi California. În ultimii 25 de ani, a scris pentru publicaţii ca The New York Times, Discover sau Salon.com pe teme precum ştiinţa, natura, politica sau afacerile. A publicat în 1990, respectiv 1994 romanele Gaia: The Growth of an Idea şi Common Sense: Why It’s No Longer Common.

În 2007 a publicat Apocalipsa 2012, apărută şi la editura Nemira atât în format hardcover cât şi softcover, carte care a avut un real succes, fiind vândută în mai mult de 100.000 de copii şi tradusă în peste 20 de limbi.

Furtuni magnetice, cutremure devastatoare, tsunami, încălzire globală… oare 2012 va fi într-adevăr sfârşitul lumii?

Steven Gould s-a născut la 7 februarie 1955 în Arizona. A urmat cursurile Universităţii Texas A&M, iar acum este scriitor de science fiction şi profesor.

Din 1992 şi până acum, a scris opt romane şi 15 ficţiuni scurte. Este cunoscut în special pentru romanul Jumper. Oriunde, oricând, care a luat locul al doilea la categoria Cel mai bun roman de debut la premiile Locus.

Jumper prezintă povestea adolescentului David care se foloseşte de abilitatea sa de a se teleporta pentru a scăpa de tatăl alcoolic şi abuziv şi care încearcă să-şi găsească mama care îl părăsise când încă era copil.

În 2008, romanul a fost adaptat pentru marele ecran, avându-i în rolurile principale pe Hayden Christensen, Samuel L. Jackson şi Jamie Bell.

În 2004, Gould scris Reflex, continuarea lui Jumper. Oriunde, oricând, publicată în format paperback şi la editura Nemira.

Nu uitaţi de promoţia curentă! Printre cele peste 800 de titluri la reducere de până la 89%, găsiţi şi  Reflex a lui Steven Gould şi Apocalipsa 2012 lui Lawrence E. Joseph.

2 Commentarii

  1. irina 07/02/2012 Reply
    • Alina Neamtu 09/02/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *