La mulţi ani, Valentin Nicolau!

600p400

Valentin Nicolau, fondatorul Editurii Nemira, îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Pentru mulţi dintre noi, Valentin Nicolau este un exemplu de perseverenţă şi dedicare pentru îndeplinirea propriului vis. Acesta  a pus bazele Editurii Nemira, transformând pasiunea sa în mai mult decât o profesie, în business.

De formaţie geofizician, Valentin Nicolau are un parcus al vieţii incununat de numeroase împliniri personale şi profesionale: consilier al primului-ministru pe probleme de cultură, educaţie, cercetare şi turism în anul 2001, preşedinte director-general al Societăţii Române de Televiziune între 2002 şi 2005, profesor asociat la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi Universitatea Bucureşti, soţ şi tată a doi copii, Ana-Maria şi Radu.

În calitate de scriitor, Valentin Nicolau şi-a îndreptat atenţia spre literatura pentru copii (volumele de proză, Zina Benzina, Bronto, un dinozaur încă mic, Bronto, un dinozaur neastâmpărat),  spre lumea teatrului, piesele sale de teatru Fantoma de la clasa intai(1998) si Lume, lume, soro lume…(1998) fiind nominalizate doi ani consecutiv la concursul UNITER pentru “Cea mai bună piesă românească a anului”, iar Ca zapada şi cei doi a primit în anul 2000 Marele Premiu “Camil Petrescu”, acordat de Ministerul Culturii.

Cu ocazia acestei zile speciale am pregătit o reducere de 50 % pentru volumele scrise de Valentin Nicolau, România feudelor târzii, Păstrează copia şi nu uita originalul, Poveşti din al nouălea cer, Dumnezeu e în sens invers, TVR. Mărire şi decădere. Televiziunea publică în România şi modelele europene, Taina îngerilor. Antologie piese.*

Pentru mai multe informaţii despre Valentin Nicolau puteţi oricând accesa site-ul oficial al acestuia.

La mulţi ani, Valentin Nicolau!

*Promoţie valabilă până la data de 24 iunie 2013.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *