Librăriile Nemira din Cluj şi Iaşi te aşteaptă cu reduceri de 50% !

librarii.taraCine e din Cluj sau din Iaşi să ridice mâna sus! În perioada următoare, librăriile Nemira din Iaşi şi Cluj oferă cititorilor săi o reducere de 50% la orice titlu achiziţionat direct din librării.  

Am pregătit  pentru tine o gamă largă de noutăţi editoriale, volumele autorilor români şi străini îndrăgiţi de tine şi ediţii de colecţie perfecte pentru biblioteca ta, Sub Dom de Stephen King, Richter 8.9 de Andrei Călăraş, Jung. Îndrăgostit de suflet de Lavinia Bârlogeanu, saga Cântec de gheaţă şi foc de George R.R Martin.

Dacă eşti din Iaşi sau în trecere prin “oraşul teilor”, atunci ne poţi face o vizită în Palas Shopping Mall Iaşi (Str. Palas, nr. 7A).

Pentru cei din Cluj sau în plimbare prin acest frumos oraş, Nemira vă aşteaptă în două puncte centrale, Librăria Nemira din Iulius Mall Napoca (Str. Al. Vaida-Voievod-Cluj-Napoca) şi Librăria Polus Center Cluj (Str. Avram Iancu Nr. 492-500).

Dacă tocmai vă pregăteaţi bagajele de vacanţă, nu uitaţi să vă faceţi şi plinul de carte ideal pentru un concediu relaxant !

Spor la citit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *