Magie albă cu “Cartea ucenicului vrăjitor”!

Update:
Felicitări, Maya!
Consiliul Cenușiu al Vrăjitoriei a fost impresionat de magia ta albă! Așadar, îți este acordată drept premiu, “Cartea ucenicului vrăjitor” de Oberon Zell-Ravenheart!

 

“Vrăjitoria este sinonimă cu înţelepciunea. Aşa cum artizanatul este meşteşugul unui artizan, vrăjitoria este meşteşugul unui vrăjitor.”

Dacă v-ați simțit pur și simplu fascinați de cel puțin una dintre lumile magice create în “Stăpânul inelelor”, “Dragonul Maiestății Sale”, “Harry Potter”, “Arthur și piatra magică”, “Cântec de Gheață și Foc”, “Turnul întunecat: Vrăjitorul și globul de cristal” sau în seria “Pendragon”, atunci trebuie să aveți curiozitatea de a afla ce presupune călătoria magică din paginile noutății Nemira Junior, “Cartea ucenicului vrăjitor” de Oberon Zell-Ravenheart!

Fiind o mare iubitoare de fantasy, vă invit să descoperim împreună exerciţiile practice interactive propuse de autor, provocările incitante, dar şi alte instrumente care ne vor ajuta să ne schimbăm structura sufletească şi realitatea înconjurătoare. Paginile cărţii sunt presărate cu desene ale unor lucruri magice fascinante şi cu obiecte de ritual pe care, conform indicațiilor, le putem făuri chiar singuri!

Însă rolul acestei cărți este unul cât se poate de altruist, specific magiei albe, şi anume acela de a crea împreună un univers mai bun, pe baza sfaturilor foarte utile culese de Mai Marele Vrăjitorilor, Oberon, împreună cu membrii Consiliului Cenuşiu al Vrăjitoriei. Accentul se pune deci pe practică, și nu pe teorie!

“Cartea ucenicului vrăjitor” este o lume ce nu ține cont de vârsta celor care se aventurează să o exploreze, având grijă să ne încânte cu o mulțime de povești, mituri și legende, cu ajutorul cărora ne amintim încă o dată de inocența și puterea magică a copilăriei!

Concurs:

Dacă ați avea puteri magice, ce vrajă sau incantație v-ați dori să puteți realiza?

Vraja aparținând celei mai pure magii albe va fi răsplătită cu un exemplar “Cartea ucenicului vrăjitor” de Oberon Zell-Ravenheart! Cu toate că va fi o provocare, voi stabili împreună cu Consiliul Cenuşiu al Vrăjitoriei care este norocosul ucenic vrajitor câștigător!

Deadline: 31 Octombrie 2011, ora 23:59
Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți și va fi anunțat în cursul zilei de marți.

24 Commentarii

  1. ioanaraluk95 30/10/2011 Reply
  2. wasabi 31/10/2011 Reply
  3. Maya 31/10/2011 Reply
  4. Veronica 31/10/2011 Reply
  5. Iudyta Lacatus 31/10/2011 Reply
  6. Cristina 31/10/2011 Reply
  7. Jonh 31/10/2011 Reply
  8. Alina 31/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *