Moș Crăciun vine de la Nemira!

Dacă nu cu mult timp în urmă vă invitam să le faceți o bucurie celor mici, umplându-le sufletul de magie cu cărți special dedicate lor, astăzi venim în întâmpinarea celei mai așteptate sărbători din lume, cu un cadou special: Enciclopedia Crăciunului.

Departe de a fi numai un ghid de tip ”Știați că…”, volumul reprezintă o călătorie în trecut și o provocare la a descoperi elemente de tradiție, cultură, religie și istorie legate de sărbătoarea Crăciunului, culese de peste tot din lume. Articolele sunt bine documentate, spunând povești pline de farmec despre originile împodobirii bradului, despre obiceiurile culinare ale diverselor popoare, istoria colindatului sau chiar despre cei mai de seamă ”aducători de cadouri”, de la Moș Crăciun la Babouschka.

Enciclopedia încântă și fascinează prin referințele culturale pe care le oferă, explorând toate artele și modul în care Crăciunul le-a influențat. Descoperim astfel referințe din muzică, literatură, cinematografie și artele plastice, descoperim legături între tradiții aparent fără nici un contact între ele, mai ales atunci când aparțin unor continente diferite, explorăm mituri, legende, fapte și teorii, cu aceeași încântare și voioșie cu care ne-am desface cadourile găsite sub brad.

Prin acest volum, Gerry Bowler face un dar nemaipomenit nu numai copiilor de pretudindeni, ci și adulților care au încă viu în suflete spiritul Crăciunului, invitând pe oricine la o aventură plină de candoare și umor. Ilustrațiile realizate la rang de artă, stilul ușor și plăcut, maniera în care suntem ghidați prin vremuri de mult apuse și prin țări îndepărtate, fac din această enciclopedie cel mai potrivit cadou pentru cei mici, dar și pentru cei mari!

Cei care au citit enciclopedia spun că volumul nu trebuie să lipsească din sufrageria nici unei familii pentru care Crăciunul înseamnă magie, iubire și seninătate. De aceea, aici la Nemira, ne-am gândit să vă facem o surpriză și să vă oferim posibilitatea de a achiziționa acest cadou pentru cei dragi vouă cu o reducere de 38%!

Nu-i așa că acum Crăciunul pare mai vesel?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *