Colecţia săptămânii: Nemira Junior

După colecţiile Nautilus, Suspans, Bonton, Nemira Damen Tango şi Babel urmează să vorbim despre Nemira Junior. Pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba, în fiecare săptămână o să vorbim despre o altă colecţie şi ne veţi putea sugera un autor care încă nu a fost publicat în România şi pe care îl aşteptaţi de mult timp, o carte scrisă de un autor publicat la Nemira, dar netradusă încă, reeditarea cărţilor mai vechi etc.

Nemira Junior este o colecţie tânără, dedicată celui mai pretenţios public, care îi invită la mister şi aventură pe adolescenţii şi tinerii pasionati de lectură.

Fie ca îndrăgiţi povestile clasice cu cavaleri şi monstri fioroşi, seriile fantasy cu dragoni şi bătălii interstelare sau romanele de dragoste pline de intrigi şi iubiri interzise, am adunat cu drag, într-o singură colecţie, cele mai frumoase cărţi pentru cea mai frumoasă vârstă.

Păsiţi în universul Nemira Junior, plin de peripeţii, magie, creaturi fabuloase şi prieteni de încredere. Mai întâi, veţi studia la Şcoala de vrăjitorie, veţi aplica cele învăţate în Aventurile din tărâmuri îndepărtate, iar vacanţa de vara o veţi petrece în Tabăra de coşmar. Cărţile nu te-au prins nicicând într-o aventură mai palpitantă şi distractivă!

Aşadar, îţi aşteptăm sugestiile! Spune-ne despre ce cărţi şi autori vrei să citeşti şi cine ştie? Poate va apărea la Nemira chiar cartea aleasă de tine! 😀

4 Commentarii

  1. Laurentzyu 18/04/2012 Reply
  2. Stefan 19/04/2012 Reply
  3. ioana 20/04/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *