Nemira însoţeşte “Mişcarea de Sănătate” la Cheile Râşnoavei Adventure 2012

Miscarea de SanatateEditura Nemira susţine campania naţională Radio România “Mişcarea de Sănătate”, oferind premii în cărţi şi reafirmând că o minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos. Promovată editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio, “Mişcarea de Sănătate” este prima campanie naţională pe termen lung iniţiată de un post de radio, care îi îndeamnă pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Editura Nemira, “Mişcarea de Sănătate” şi Clubul Montan Altitudine, vă invită, în zilele de 28 şi 29 iulie, la Râşnov (judeţul Braşov), la prima ediţie a competiţiei “Cheile Râşnoavei Adventure”, un concurs care se adresează tuturor iubitorilor de sporturi şi activităţi montane.

În cadrul concursului “Cheile Raşnoavei Adventure” se vor desfăşura următoarele probe: pe 28 iulie – Mountain bike maraton 57 km; duatlon individual 18 km+ 21km şi cursa mountain bike 18 km, iar pe 29 iulie vor avea loc maratonul montan de 42,195 km şi cursa semimaraton montan de 21 de km. Traseele sunt în circuit, încep şi se termină în zona de acces în Cheile Râşnoavei şi se compun din drumuri forestiere principale şi de acces, trasee turistice, trecând prin zone ce oferă panorame deosebite asupra Postăvarului – Vanga Mare, abruptul sudic al Postăvarului, Bucegi – versantul nordic, cu Bucşoiu şi Padina Crucii.

La concurs pot participa atât amatori, cât şi profesionişti, vârsta minimă pentru concurenţi fiind de 18 ani. Vor fi amplasate puncte de alimentare şi hidratare pe toate traseele. La fiecare probă vor fi premiaţi câştigătorii primelor trei locuri la feminin şi masculin, dar şi câştigătorii primelor trei locuri pe categorii de vârstă: sub 21 ani; 21 – 30 ani; 31 – 44 ani şi peste 45 ani. Valoare totală a premiilor este de 41.200 lei, iar printe aceste premii se numără şi cărţile Editurii Nemira. Înscrierile se pot face pe site-ul concursului.

Nemira recomandă cu încredere lectura şi sportul, două plăceri cu adevărat benefice.

 

1 Comentariu

  1. Beto 28/07/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *