Numărătoarea inversă aproape de final: trei zile până la noul sezon Game of Thrones!

Dragi prieteni, cronometrul de pe pagina nemira.ro a cernut timpul şi iată-ne foarte aproape de un eveniment care acum câteva luni părea că nu se va mai întâmpla prea curând: lasnarea sezonului 4 Game of Thrones, pe data de 6 aprilie în Statele Unite ale Americii şi o zi mai târziu în România. Spre bucuria fanilor din întreaga lume însă, aşteptarea are acum un orizont clar: trei zile. Trei zile lungi şi grele ca o noapte de iarnă polară, dar pe care vom încerca să le facem mai uşoare vorbind despre serialul nostru preferat.

Dar ce să spui, exact, în faţa unui asemenea eveniment? Noutăţile echipei de producţie au răzbătut până la noi în repetate rânduri, cât despre deznodământ, suntem aproape convinşi că până şi dacă vom întreba astrele, se vor dovedi neputincioase în faţa inventivităţii creatorilor Game of Thrones. Un lucru este însă sigur. O veste care s-a insinuat pe nesimţite în imaginarul colectiv pe măsură ce debutul părţii a patra s-a apropiat: anume că moartea nu a fost niciodată mai frumoasă ca în acest nou sezon. Da prieteni, mortea pare să fie cuvântul de ordine, doar că felul în care va vizita personajele seriei este, cel puţin în acest moment, de neimaginat.

concurs GOT final 550p200

Vă urăm o aşteptare cât mai uşoară până luni, când ne vom reîntâlni cu universul lui George R. R. Martin, iar până atunci vă lăsăm în compania concursului nostru organizat în parteneriat cu HBO, care se încheie abia duminică, dar şi a câtorva curiozităţi pentru aceea dintre voi care vor să ştie absolut totul despre fenomenul Urzeala tronurilor:

Ştiaţi că actorul Jack Gleeson, cel care îl interpretează pe King Joffrey a anunţat că după încheierea serialului ar putea să nu mai joace niciodată? El şi-a motivat decizia spunând că actoria nu îl mai preocupă atât de mult, dar şi prin acţiunile umanitare pentru care este cunoscut şi care îi vor ocupa tot mai mult timp.

Joffrey

Rolul Cersei Lannister nu a îmbogăţit-o pe Lena Hadley, ba chiar dimpotrivă. În perioada acestui început de an ea s-a aflat în plin proces de divorţ, iar acum ea şi fiul ei de numai doi ani trăiesc… pe credit.

Cersei Lannister

Harry Lloyd (fratele lui Daenerys) este stră-stră-strănepotul lui Charles Dickens.

Viserys

Genericul de început a fost inspirat de maşinăriile lui Leonardo da Vinci

În Australia există un spectacol burlesc inspirat de serial, care se numeşte “Dames of Thrones Burlesque Show”.

Nu uitaţi de asemenea că saga “Cântec de gheaţă şi foc”, cea care stă la baza întregului serial şi a fost publicată în România de editura Nemira, este disponibilă în acest weekend cu un preţ promoţional cu 50% mai mic!

Gheata si foc minus 50

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *