Nemira la Biertan Horror Show

Între 23 şi 27 iulie, vampirii, vârcolacii şi vrăjitoarele s-au mutat la Biertan, lângă judeţul Sibiu. Fiindcă a fost Lună Plină.

Nu vă speriaţi, e vorba despre Lună Plină – Festivalul Filmului Horror şi Fantastic, ediţia a treia. Timp de 4 zile, pasionaţii de filme horror şi fantastice au putut împărtăşi o experienţă inedită, într-un sat parcă rupt de lume, vizionând filme care mai de care mai terifiante în aer liber, sub cerul înstelat sau în sălile de cinema improvizate în clădiri medievale.

Pe lângă vizionările de filme şi competiţia de lung şi scurt metraje, cei veniţi la festival s-au bucurat de activităţi inedite precum expoziţii, ateliere, jocuri pe echipe cu indicii. Editura Nemira nu şi-a dezamăgit fanii, aşa că a fost prezentă la datorie în cadrul Festivalului, căruia îi mulţumim pentru invitaţie.

Pe lângă standul amenajat în piaţa Biertan, unde cititorii s-au bucurat să găsească titluri de Stephen King sau Stephen Jones, Nemira a premiat echipa câştigătoare care a găsit toate indiciile în jocul Proiecţionistul Posedat.

Până la următoarea ediţie, nu ne rămâne decât să ne delectăm cu filme şi cărţi horror în intimitatea caselor noastre.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *