Nemira lansează volumul “Lumea-după-Google” de Alexandru Mironov la Bookfest

lumea-dupa-googleSâmbătă, 1 iunie, la ora 14.30, cunoscutul autor Alexandru Mironov lansează volumul Lumea-după-Google în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest. Alexandru Mironov, împreună cu invitaţii săi, Adrian Curaj, Ioan Albescu şi Marc Ulieriu, îşi invită cititorii la evenimentul de lansare ce va avea loc la standul Nemira.

Cele 160 de pagini ale volumului Lumea-după-Google cuprind întrebări esenţiale despre existenţa omului şi a Pământului, dar şi o serie de răspunsuri care să elucideze mistere de mult timp dezbătute. Din ce este alcătuit Universul? Care este baza biologică a conștiinţei? Vor fi vreodată unificate legile fizicii? • Cât de lungă poate fi viaţa omului? Ce controlează regenerarea organelor? Ce se află în centrul Pământului? • Suntem singuri în Univers? Cum sunt stocate amintirile și cum le accesăm? Cum putem integra datele pe care ni le oferă biologia? • Care sunt limitele computerului convenţional? Cât de mult se va încălzi clima? Acestea sunt doar o parte dintre întrebările arzătoare cărora Alexandru Mironov le formulează un răspuns, restul rămânând să fie descoperit de către cititori direct în carte.

Cartea Lumea-după-Google se află deja în toate librăriile din țară. Volumul poate fi achiziţionat de la standul Nemira din Pavilionul Romexpo, în perioada 29 mai – 2 iunie.

Alexandru Mironov sau “radio-tele-profesorul” este cunoscut pentru implicarea sa în domeniul ştiinţei, acesta realizând peste 4.000 de emisiuni şi redactând numeroase articole de ştiinţă. Este unul dintre « inventatorii » şi promotorii celebrului Almanah Anticipaţia, ai Colecţiei de Povestiri Ştiinţifico-Fantastice şi coordonator ai mai multor antologii SF.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *