Clubul de lectură Nemira #3 îşi aşteaptă cititorii cu „Jocul lui Ender”

600p400„Am privit prin ochii lui. Am ascultat cu urechile lui şi-ţi spun: el este! Oricum, unul mai bun nu vom obţine.”

Începutul cărţii „Jocul lui Ender” dă startul din primul moment unei serii de întrebări („Cine este el?”,„Ce poate face el şi alţii nu?”,„Oare „jocul” este cu adevărat un joc?”) ale căror răspunsuri sunt mai mult sau mai puţin previzibile. La aceste întrebări şi multe altele vor răspunde fanii cărţii astăzi, 20 mai, ora 19:00, în mansarda librăriei Cărtureşti Verona când are loc cea de-a treia ediţie a Clubului de lectură Nemira.

Invitaţii acestei ediţii aşteaptă cu nerăbdare să cunoască cititorii pasionaţi de Jocul lui Ender de Orson Scott Card! Ana Antonescu, Elisabeta Lăsconi şi Oliviu Crâznic sunt pregătiţi să dezbată alături de pasionaţii de povestea lui Ender Wiggin, să descifreze strategia militară din carte care a ajuns să fie recomandată de unele organizaţii militare din Statele Unite şi să recitească pasajele preferate din carte!

Şi de această dată cititorii vor avea parte de activităţi interesante, concursuri care testează pasiunea pentru carte, dezbateri incendiare şi numeroase surprize! Toţi cei care au fragmente favorite din carte sunt invitaţi să le prezinte şi celorlalţi participanţi cu gusturi literare asemănătoare.

Subiectul savuros abordat în „unul dintre cele mai bune romane ale genului din toate timpurile” (SF Reviews)este cel mai bun motiv pentru a participa La Clubul de lecturăNemira:

„Extratereștrii au atacat Pământul și aproape au distrus specia umană. Pentru a se asigura că oamenii vor câștiga următoarea înfruntare, cea decisivă, guvernul terestru a creat in vitro genii pe care le antrenează intensiv în arta militară.Un băiat neobişnuit, care depăşeşte toate aşteptările, iese în în evidenţă cu geniul său strategic în arta războiului.”

Aşadar, astăzi, începând cu ora 19:00, la Cărtureşti Verona, Nemira dă drumul la dezbatere!

1 Comentariu

  1. Nicu 20/05/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *