Nemira @ Librex Iaşi + alte surprize de weekend!

Târgul de carte Librex s-a născut ca o dorinţă de a organiza altfel interacţiunea cititorului cu unul din obiectele  principale de receptare a culturii: cartea. Iar locaţia iniţială, „Casa Pogor” – spaţiul Junimii lui Titu Maiorescu, prevestea, parcă, amploarea pe care urma să o capete acest eveniment. Un proiect care îşi propunea atunci să reunească la Iaşi pe toţi cei care, prin concepţie, traducere, editare şi difuzare de carte, promovau latinitatea şi consolidau conceptul de „spaţiu cultural latin”.

Nemira la LibrexxAstăzi, după un periplu ulterior prin Muzeul „Mihai Eminescu” din Copou, o încercare la Teatrul „Luceafărul” şi şapte ani petrecuţi în Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii din Iaşi, acest eveniment cultural cu istorie deosebită pare să îşi fi găsit o gazdă permanentă în incinta Palas Mall din Iaşi. Iar de la momentul T0 şi până astzăzi, cu siguranţă că cifrele spun multe despre cât a evoluat această idee frumoasă: peste 100 de expozanţi anual, zeci de evenimente deosebite, printre care găsim momente muzicale şi recitaluri poetice în afara tradiţionalelor lansări de carte, dar şi concursuri, tombole, ateliere şi cluburi de lectură.

Era normal ca în cadrul unui astfel de eveniment, editura Nemira să asigure o prezenţă Nemira la Librexsemnificativă, pe măsura ţinutei acestuia. Aşadar, pe tot parcursul weekendului 14-16 martie vă invităm să vă alăturaţi standului nostru din cadrul Târgului de carte Librex Iaşi, pentru a vă pune la curent cu noutăţile noastre, dar şi de a (re)descoperi succese editoriale ale anilor trecuţi. Menţionăm dintre noutăţi excelenta “Istoria iubirii”, de Simon May, “Senzoriada”, de Cristian Mihail Teodoreanu, un roman foarte aşteptat de iubitorii SF, precum şi excelenta “În oraşul de aur şi argint” semnată Kenizé Mourad.

Fireşte însă că acestea sunt numai din câteva dintre surprizele pe care vi le-am pregătit. Iar o alta vă aşteaptă chiar aici, online, pentru că în weekendul acesta am selecţionat pentru voi peste 150 de tiluri selecte cu preţuri absolut perfecte! Ce înseamnă asta? Nimic mai mult decât că avem multe, multe cărţi extraordinare cu reduceri de 50%! Dar şi numai atât ar trebui să fie o veste bună pentru iubitorii lecturii de calitate, nu este aşa? Fie ca weekendul culturii să înceapă… acum!

Carti selecte 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *