Nemira și Vinexpert ți-au pregătit pachete cadou pentru Mărțișor

Pachete-Martisor Nemira si Vinexpert

Puteți găsi pe Nemira.ro, pentru o perioadă limitată, pachete cadou cu cărți de la Nemira și produse de la Vinexpert. Dacă vreți să dăruiți ceva special, iată ce opțiuni vă stau la dispoziție:

Pachet cadou My Compliments

Pentru că vrei sa faci impresie bună, îți recomandăm pachetul My Compliments.

Compus dintr-o cutie de ciocolată Pralibel, o cafea Taylors Espresso, o sticlă de vin spumant Arrogant Frog Lilly Pad Pink și cartea Complimente, împachetate într-un coș de rachită împletit manual, acesta reprezintă complimentul perfect.

Pachet cadou Noblesse

Pentru gusturi rafinate, oferim cufărul-cadou Noblesse.

Într-o prezentare aparte, puteți dărui persoanei dragi un buchet mare de flori de ciocolată, o sticlă de vin spumant Ampolles Reserva, produs al podgoriilor Pere Ventura, o delicatesă Cucina Crema di Marroni și cartea Noblesse Oblige.

Pachet cadou Ladies only

Pentru ea, vă oferim pachetul Ladies Only ce conține cartea O lady la masa, o cutie Pralibel Luxury Box și o sticlă de vin spumant French Can Can, împachetate cu gust.

Pachet cadou Sweet Elegance

Pentru cei ce iubesc eleganța, vă oferim pachetul-cadou Sweet Elegance conținând o sticlă de vin roșu Brachetto, dulciuri Pralibel și cartea Eleganța de la A la Zoe.

Pachet cadou Tea Story

Pentru iubitorii de ceai, vă oferim pachetul  Tea Story, ce conține Cartea Ceaiului și o cutie de ceai Taylor Ntingwe Kwazulu.

* Produsele din această categorie nu intră sub incidența promoțiilor, cupoanelor de reducere sau voucherelor Nemira, și nu pot fi achiziționate cu cupoane de gratuitate. Aceste comenzi se livrează numai cu curierul.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *