Nemira susţine “Semenic Fest”, cel mai mare festival al Banatului

Semenic FestNemira are plăcerea să vă invite, împreună cu “Mişcarea de Sănătate”, în perioada 15-17 iunie, la a doua ediţie a festivalului “Semenic Fest” , ce se va desfăşura sub motto-ul “O vară fierbinte cu muzică bună la Gărâna”.

Evenimentul începe vineri, 15 iunie, cu o “competiţie rock” între trupe newcomers şi recitaluri speciale Metallica Real Tribute şi Guns’n’Roses by Jailbreak, iar sâmbătă, 16 iunie, Celelalte Cuvinte şi Timpuri Noi vor da startul unui maraton muzical de excepţie, care se va încheia cu două concerte susţinute de AC/DC şi Queen tribute bands. Duminică este timpul pentru puţin sport:  sute de sportivi amatori şi profesionişti vor participa la un concurs de orientare în alergare şi ciclism montan, la poalele munţilor Semenic, la o altitudine de aproape 1.000 de metri.

“Semenic Fest”, primul mare festival al Banatului, a adunat la Gărâna, în 2011, peste 5.000 de iubitori ai muntelui, muzicii de calitate şi sportului în aer liber. Pe scena MusiCal Ranch-ului din Poiana Lupului au cântat live artişti şi trupe româneşti în vogăTimpuri Noi, Stonebox, Pasărea Colibri (Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici, Teo Boar), Pragu’ de Sus, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu, Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă -, dar şi trupe din Olanda, Italia si Serbia, care au adus tribut unor nume de legendă ale scenei muzicale internaţionale. Nu au lipsit nici competiţiile sportive: cross-ul Semenicului, un concurs naţional de judo şi a VII-a ediţie a Banat Mountainbike Maraton.

Nemira susţine, în calitate de partener, campania naţională “Mişcarea de Sanatate”,  prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio, care îi îndeamnă pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *