Nemira vă aşteaptă la Târgul de carte de la Braşov

NemiraUltimele apariţii editoriale Nemira, ambalate în cele mai atractive oferte, sunt, de astăzi până duminică, prezentate iubitorilor de carte din Braşov.

Editura Nemira vă aşteaptă la cea de-a noua ediţie a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică de la Braşov, ce se desfăşoară, între 22 şi 25 martie, la Braşov Business Park.

Iubitorii de carte vor găsi, în standul Editurii Nemira, romanul câştigător al premiului Man Booker 2011, Sentimentul unui sfârşit de Julian Barnes, ultimele apariţii din seria Opere alese. Rodica Ojog-Braşoveanu (Logofătul de taină, Enigma la mansardă), Navele Pământului, al treilea volum al seriei lui Orson Scott Card Întoarcerea acasă, precum şi cunoscutul volum semnat de Philip K. Dick, Timpul dezarticulat.

Reducerea generală în cadrul Târgului este de 25%/titlu, dar vizitatorii pot opta şi pentru oferta 2+1 cadou (cartea cadou este cea cu preţul cel mai mic din cele trei alese). Pentru cei care au un buget mai mic la aceste târguri, există şi o selecţie de cărţi la 5 şi 10 lei.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *