Noul trailer al filmului DUNE, de Denis Villeneuve

Proiectul de care suntem cel mai entuziasmați anul acesta este cu siguranță ecranizarea romanului clasic DUNE, de Frank Herbert, care deschide una dintre cele mai iconice serii science fiction din lume. Regizorul Denis Villeneuve a spus în nenumărate interviuri că Dune este o poveste mai relevantă azi ca niciodată. Împreună cu studioul Warner Bros și o pleiadă de actori consacrați, regizorul aduce cartea la viață și pe marile ecrane din data de 22 octombrie.

Legendarul Paul Atreides este jucat de actorul în ascensiune și „the new sweetheart of Hollywood”, Timothée Chalamet, în timp ce restul familiei Atreides e jucată de Oscar Isaac – Leto și Rebecca Ferguson – Doamna Jessica. Îndrăgitul Duncan Idaho e jucat de Jason Momoa – cunoscut din ecranizarea HBO a Urzelii tronurilor, Guernay Hallek e intrepretat de Josh Brolin, Stilgar – de Havier Bardem, Chani – de cunoscuta cântăreață Zendaya, iar baronul Harkonnen de actorul danez Stellan Skarsgård.

O galerie impresionantă de personaje care vor aduce la viață protagoniștii memorabili ai legendarului Dune. Dacă aveați nevoie de un pretext să recitiți seria sau să îi dați o șansă și s-o descoperiți, mai aveți câteva luni până la premiera filmului.

Frica ucide mintea. Frica este moartea măruntă, purtătoarea desființării totale. Voi înfrunta frica. O voi lăsa să treacă peste mine.

Sau dacă vreți să vă adânciți și mai tare în universul Dune, vărecomandăm și pachetul Preludiul Dunei. Pasionat de zonele rămase neexplorate ale acestui univers și inspirându-se din notițele tatălui său, Brian Herbert, împreună cu scriitorul Kevin J. Anderson, imaginează o nouă serie de romane, în care ajungem pe planeta Arrakis cu trei decenii înainte ca eroul din Dune, Paul Muad’Dib Atreides, să pășească pe nisipurile ei fierbinți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *