„Rezervă”, mult așteptatul volum de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, urmează să apară în România la editura Nemira pe 10 ianuarie 2023

Publicare simultană în 16 limbi  

COPERTA CĂRȚII ÎN PREMIERĂ 

Rezervă, volumul de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023. Coperta cărții a fost dată publicității și poate fi accesată la adresa http://nemira.ro/printul-harry-rezerva

Rezervă va apărea în România în colecția ORION a editurii Nemira atât în format clasic, cât și în format digital pe data de 10 ianuarie 2023. Ediția audio integrală a cărții va fi disponibilă pe data de 30 ianuarie 2023. Cartea va fi publicată în 16 limbi. 

Rezervă îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe. 

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.   

Rezervă este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința. 

Prințul Harry își dorește să sprijine fundații caritabile britanice din vânzările volumului său de memorii, Rezervă. Ducele de Sussex a donat 1 500 000 de dolari pentru Sentebale, organizație pe care a înființat-o împreună cu Prințul Seeiso în amintirea mamelor lor și care sprijină copii vulnerabili și tineri cu HIV/SIDA din Lesotho și Botswana. Prințul Harry va dona 300 000 de lire sterline organizației non-guvernamentale WellChild, al cărei patron regal este de cincisprezece ani. WellChild are ca scop îngrijirea la domiciliu a copiilor și tinerilor cu probleme de sănătate complexe. 

Informații despre carte sunt disponibile la adresa: http://nemira.ro/printul-harry-rezerva 

Rezervă urmează să apară în engleză la Random House U.S. și la Random House Canada pentru America de Nord, la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India și Africa de Sud, iar pentru Canada, la Random House Canada. Cartea va fi publicată în alte 14 limbi: SPANIOLĂ – Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial, GERMANĂ – Penguin Verlag/Penguin Random House VerlagsgruppeGmbH, PORTUGHEZĂ (BRAZILIA) – Objetiva/Grupo Companhia das Letras, PORTUGHEZĂ (PORTUGALIA) Objectiva/Penguin Random House Grupo Editorial, CHINEZĂ SIMPLIFICATĂ – Penguin Random House China, DANEZĂ – Politikens Forlag, OLANDEZĂ – Hollands Diep, imprint Overamstel, FINLANDEZĂ – Otava Publishing Company Ltd., FRANCEZĂ – Éditions Fayard, GREACĂ – Pedio Books, MAGHIARĂ – Corvina Books, ITALIANĂ – Mondadori, POLONEZĂ – Wydawnictwo Marginesy și SUEDEZĂ – Bonniers Förlag. 


Prințul Harry, Duce de Sussex, este soț, tată, filantrop, veteran militar, promotor al bunăstării mentale și activist de mediu. Locuiește în Santa Barbara, California, împreună cu familia și cei trei câini ai lor. 

Rezervă 

Colecția ORION, Editura Nemira  

10 ianuarie 2023 

Preț carte 129.99 lei 

Preț e-book: 75 lei 

Preț audiobook: 3 credite pe AudioTribe.ro 

http://nemira.ro/printul-harry-rezerva 

Credite copertă: 

Design copertă: Christopher Brand 

Foto copertă: Ramona Rosales 

Design copertă: Adnan Vasile 

Editura Nemira este casa românească a unora dintre cei mai îndrăzneți și populari autori din toată lumea încă de la lansarea ei în 1991. Promovăm povești puternice și curajoase și încurajăm deopotrivă generațiile noi și promițătoare de scriitori români și internaționali. Credem cu tărie în plăcerea lecturii și în puterea educației și a literaturii de a salva vieți. 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *