Noutățile Stephen King pe viață pentru cel mai înfocat fan al lui Bill Hodges!

Dacă ești fan Stephen King, sigur cărțile lui sunt pe auto-buy și abia aștepți să îți etalezi în bibliotecă cel mai nou titlu al maestrului…again&again. Dacă pe deasupra ai citit și iubit seria „Bill Hodges”, atunci eliberează-ți agenda pe 14 martie pentru că ai șansa să câștigi un abonament pe viață la noutățile Stephen King din Armada!

Dacă ești fan Stephen King, sigur cărțile lui sunt pe auto-buy și abia aștepți să îți etalezi în bibliotecă cel mai nou titlu al maestrului…again&again. Dacă pe deasupra ai citit și iubit cartea „Mr. Mercedes”, atunci eliberează-ți agenda pe 14 martie pentru că ai șansa să câștigi un abonament pe viață la noutățile Stephen King din Armada!

Cum? Simplu! Ofițerii Armada au pregătit un joc în care vom testa cunoștințele voastre din cartea „Mr. Mercedes” – un joc de Kahoot, cu 20 de întrebări despre aventurile probabil celui mai faimos detectiv pensionar, Bill Hoges, din primul volum al trilogiei cu același nume.
Un singur premiu: abonamentul pe viață la noutățile regelui. Îl câștigă cel care răspunde corect la cele mai multe întrebări, dar și cel mai rapid!

Ce trebuie să faci ca să participi?

1. Dai attend la evenimentul de Facebook.
2. (Re)citești cartea „Mr. Mercedes” sau chiar toată trilogia Bill Hodges cu atenție.
3. Pe 14 martie, la ora 19:00, ești LIVE cu noi pe Zoom să dăm startul jocului de Kahoot!

🔎Cum funcționează? Foarte simplu. Îți trebuie doar un telefon cu internet și un ecran de pe care să ne urmărești, iar restul detaliilor ți le povestim LIVE.

Noi vom fi pregătiți temeinic, cu voie bună, o bere sau un pahar de vin după muncă, ceea ce îți urăm și ție!

Nu uita să îi inviți și pe prietenii tăi pasionați de King la seara noastră specială!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *