Poze noi din sezonul al doilea Urzeala Tronurilor!

A mai rămas doar o săptămână până la premiera sezonului al doilea din Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), care va fi difuzat pe HBO!

După cum bine ştiţi, serialul produs de David Benioff şi D.B. Weiss se bazează pe seria de mare succes Cântec de Gheaţă şi Foc, scrisă de George R.R. Martin.

Producătorul D.B. Weiss recomandă serialul oricui, nu doar fanilor genului fantasy. “Suntem mândri de faptul că este un serial fantasy – cu acţiunea setată într-o lume care nu a existat niciodată şi nici nu va exista, cu clădiri fabuloase, costume şi creaturi pe care nu le veţi vedea nicăieri – dar scopul nostru a fost întotdeauna ca serialul să vorbească oamenilor despre teme ca puterea, iubirea, familia, trădarea… “, adaugă acesta.

Legat de sezonul al doilea, Weiss crede că fanii serialului vor fi surprinşi de acesta, dar este foarte posibil ca şi cei care au citit deja seria de cărţi să fie surprinşi de modul în care povestea a fost abordată.

Volumul al treilea, Iureşul săbiilor, este prea lung pentru a fi adaptat pentru un singur sezon al serialului, în timp ce întâmplărille din Festinul Ciorilor şi Dansul Dragonilor au loc cam în acelaşi timp, aşa că nici în acest caz un sezon nu va reprezenta un volum al seriei.

Nu privim serialul ca o adaptate a fiecărui volum în parte, ci ca o adaptate a întregii serii. În alte cuvinte, pentru noi sezonul al doilea nu este Încleştarea regilor, ci pur şi simplu al doilea sezon din adaptarea noastră a seriei Cântec de Gheaţă şi Foc“, mărturiseşte producătorul David Benioff.

Iată şi cele mai noi poze cu personajele din serial. Cum vi se par?

Puteţi vedea mai multe poze pe pagina de Facebook a serialului. De asemenea, pentru întreg interviul cu producătorii serialului, vizitaţi WinterIsComing.net.

Dacă nu aţi apucat să citiţi cărţile, încă puteţi achiziţiona pachetul cu cele cinci volume în format hardcover cu o reducere specială de 35%!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *