Prinde dubla reducere flash de mâine!

coperte Centurionul si GladiatorulNemira îți oferă o dublă reducere flash mâine! De marți 7 august de la ora 10 și până ziua următoare la aceeași oră poți cumpăra două cărți din colecția Suspans cu o reducere de 40%: Gladiatorul și Centurionul, de Simon Scarrow.

În Centurionul îi veți întâlni pe ofițerii din armata romană Macro și Cato. În timp ce centurionii Macro şi Cato se întorc la Roma dintr-o campanie chinuitoare, nava acestora este aproape rasturnată de un val puternic. Ei ajung cu greu la portul Matala, în Creta, unde rămân uimiți să găsească un oraş devastat. Un cutremur a lovit insula, a distrus orașele și a ucis mii de oameni.  În urma haosului provocat, grupuri mari de sclavi de pe insulă încep să se revolte. Bandiţii, profitând de revolta sclavilor, îndeamnă locuitorii Cretei să răstoarne administraţia romană.

Cu multe dintre trupele de pe insulă ucise sau rănite în timpul cutremurului, guvernatorul provinciei le cere ajutorul lui Macro si Cato. Se vor putea mobiliza destul de repede pentru a contracara rebeliunea înainte ca aceasta să înlăture toți romanii de pe insulă?

Romanul Gladiatorul este continuarea bestsellerului Centurionul, o incursiune în trecutul întunecat al unui imperiu însetat de sânge. Intrigi crâncene, întâmplări palpitante și luptători neînduplecați îi așteaptă din nou pe amatorii de senzații tari la fiecare pagină a unei cărți de citit cu sufletul la gură.

De această dată,  Macro și Cato se îndreaptă spre Roma. Călătoria lor este oprită de un cutremur devastator, petrecut în apropiere de coasta sudică a insulei Creta. Cei doi eroi se trezesc în Matala, unde sclavii pornesc o răzmeriță împotriva unei puternice legiuni romane. Macro și Cato trebuie să pună capăt revoltei care amenință să cuprindă Imperiul și să-l învingă pe Aiax, gladiatorul neînfricat, animat de dorința de a se răzbuna.

O poveste captivanta plina de batalii, intrigi politice, trădare, onoare, dragoste şi moarte. – Elizabeth Chadwick
Aventurile legiunilor lui Scarrow au reaprins curajul in fictiunea istorica. – Northern Echo

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *