Prinde reducerea flash de mâine!

Pacate originareNemira îți oferă o reducere flash! De marți, 17 iulie, de la ora 10:00, până ziua următoare la aceeași oră, poți cumpăra romanul Păcate originare, scris de Don Winslow, cu o reducere de 40%. 

Războiul drogurilor a început…

Art Keller este agent în cadrul brigăzii antidroguri, care face din munca sa o obsesie şi nu se sfieşte să încalce legea pentru a servi justiţia. Adan Barrera este moştenitorul unui imperiu al narcoticelor, şi îşi ascunde brutalitatea în spatele unui şarm deosebit. Nora Hayden este o prostituată de lux care îşi cunoaşte bine interesele. Iar Sean Callan este un asasin plătit de Mafie, un ucigaş cu sânge rece care s-a săturat de viaţa pe care o duce.

Toți sunt captivi…


În lumea organizaţiei mexicane intitulată Federación. Din New York şi până în Mexico City, de la Tijuana şi până în jungla Americii Centrale, un război al drogurilor cum nu s-a mai văzut, culminând cu înfruntarea finală de la graniţa dintre Statele Unite şi Mexic.

“Documentarea fără precedent şi atenţia deosebită acordată detaliilor îi conferă romanului robusteţe şi viziune, iar proza sa rapidă ca un staccato te poartă cu naturaleţe prin decoruri şi puncte de vedere diferite. Intriga complexă, personajele bine conturate şi abundenţa de trădări şi răsturnări de situaţie creează un narcothriller perfect”. Publishers Weekly

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *