Recomandări și oferte de Black Friday!

A venit Black Friday, ziua reducerilor, ofertelor și promoțiilor, iar noi v-am pregătit multe surprize pe nemira.ro, pachete-cadou la super-prețuri și oferte avantajoase, de neratat! SF&F, YA, cărți pentru copii, literatură contemporană, toate colecțiile noastre își așteaptă cititorii cu reduceri de Black Friday!

23518894_2029403187076562_2390010205699682767_n

Dacă nu știți ce romane și serii să adăugați în coș, noi vă ajutăm cu câteva recomandări:

razboiul_batranilor

Pachet Războiul bătrânilor, de John Scalzi, la 45% reducere

John Scalzi este unul din cei mai de succes scriitori de science fiction din prezent. Succesul seriei sale se datorează modului în care combină acţiunea, răsturnările de situaţie, umorul, aventura şi tehnologia. El creează o lume în care pensionarea nu înseamnă sfârşitul, ci începutul unei noi vieţi ca soldat în Forţele Coloniale de Apărare. Omenirea a ajuns printre stele, dar universul ascunde şi multe pericole, iar extratereştrii nu se tem de război.

hassel_1-14_1Seria completă Sven Hassel, la 50% reducere

Tancuri, svatisca, steaua roşie. Tunurile blindatelor distrug totul în cale. Bombele cu napalm nu lasă nimic în urmă. Oamenii şi casele lor dispar într-o clipă. Sven Hassel aduce imagini din apocalipsă. (Blindatele morții)

Gestapoul e spaima tuturor. În clădirea sumbră aflată pe Pranz Albrechtstrasse dispar fără urmă duşmanii Reichului. Realitatea bate imaginaţia şi teroarea poate atinge culmile cele mai abjecte. Oamenii devin fiare dominate de frică şi cruzime. Groaza pe care o inspiră Gestapoul seamănă izbitor cu aceea stârnită de NKVD-ul sovietic. (Gestapo)

Luna ucigasaLuna ucigașă, de N.K. Jemisin, la 50% reducere

Roman nominalizat la premiile Nebula şi World Fantasy Award.

Oraşul ardea sub lumina Lunii Visătoare.

În străvechea cetate Gujaareh, pacea este legea supremă. Străjerii care menţin liniştea statului, colectorii, se mişcă nevăzuţi pe acoperişurile cetăţii, învăluiţi de umbrele străzilor prăfuite ale oraşului. Preoţi ai Zeiţei Viselor, datoria lor este să culeagă magia minţilor adormite şi să o folosească mai departe pentru vindecare, alinare… şi pentru uciderea celor crezuţi corupţi.

Dar atunci când o conspiraţie ia naştere chiar în marele templu din Gujaareh, Ehiru, cel mai faimos dintre colectorii oraşului, trebuie să îşi reconsidere întreaga viaţă şi misiune.

Vassa si NoapteaVassa și Noaptea, de Sarah Porter, la 30% reducere

Vassa locuieşte împreună cu mama vitregă şi surorile vitrege într-un cartier în care magia e la tot pasul. Babs, proprietarul magazinului din partea locului, are obiceiul de a-i decapita pe hoţi şi uneori chiar şi pe clienţii nevinovaţi. Aşa că, atunci când trebuie să iasă la miezul nopţii să cumpere becuri, se prea poate să fie o misiune suicidară. Noroc că are un sprijin: o păpuşă de lemn, ascunsă într-un buzunar. Cu ajutorul ei, poate că va alunga blestemul…

Inspirat de povestea rusească Vasilisa cea Frumoasă, romanul scris de Sarah Porter desenează un Brooklyn magic, în care obiectele au suflet şi întâmplările se ţin lanţ zi şi noapte.

chris-colfer—taramul-povestilor—1—vraja-dorintelor—c1Vraja dorințelor, de Chris Colfer, la 35% reducere

O minunată carte pentru copii care revalorifică şi reinterpretează basmele clasice ale copilăriei, toată bogăţia fantastică din cărţile lui Charles Perrault şi ale Fraţilor Grimm.

Doi fraţi gemeni, Alex şi Connor, primesc de la bunica lor o carte ilustrată de poveşti, o carte fermecătoare şi, de asemenea, fermecată. Pentru că cei doi sunt atraşi, la propriu, nu doar de carte, ci în carte, trezindu-se în mijlocul tărâmului poveştilor, un tărâm magic unde se întâlnesc cu Albă ca Zăpadă, Scufiţa Rosie, Jack (şi vrejul de fasole), Cenuşăreasa, Bucle-Aurii și Frumoasa Adormită.

phillipa-fioretti—vise-spulberate

 

Vise spulberate, de Phillipa Fioretti, la 70% reducere

După ce au aflat ce înseamnă dragostea, Lily şi William vor să se mute la Roma. O viaţă de plăceri şi atracţii li se aşterne în faţă. Şi totuşi… cineva din familie îl acuză pe William de furt şi chiar de crimă, iar Lily trebuie să acţioneze repede ca să-l salveze.

Romantism şi suspans în decorul mirific al Italiei, într-un roman care dezvăluie fețele multiple ale iubirii. După Cartea dragostei, în care îndrăgostiţii au descoperit viaţa în roz, în Vise spulberate ies la lumină umbrele întunecate ale dorinţelor secrete şi ale patimilor.

 

0_18712010: A doua odisee, de Arthur C. Clarke, la 50% reducere

„Clarke demonstrează că nu există nimic mai eroic şi mai specific uman decât bătălia intelectuală dusă împotriva universului vast şi indescifrabil […] şi străluceşte de asemenea în abilitatea de a zugrăvi realist detaliile unor progrese ştiinţifice care, deocamdată, ne sunt inaccesibile.” – Publishers Weekly

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *