Săptămâna aceasta, cărţile de science fiction şi fantasy din colecţia Nautilus au o reducere specială de cel puţin 30%!
Colecţia Nautilus este cel mai celebru brand din science-fictionul românesc. Dacă n-aţi auzit de ea, înseamna că n-aţi auzit de Isaac Asimov sau de Frank Herbert. De George R.R. Martin, de Philip K. Dick sau de Orson Scott Card, de antologiile Gardner Dozois, esenţa SF-ului mondial. Şi de mulţi alţi autori publicaţi în cele peste 350 de titluri ale colecţiei.
Iată câteva dintre recomandările noastre:
Philip K. Dick – Ubik (precomandă)
Preocupat de multiplele forme ale realității, Philip K. Dick a scris o poveste SF în care regresia timpului și deriva temporală invită cititorii într-o incursiune în viitor. Moartea lui Glen Runciter declanșează o misiune nebunească, în decursul căreia morții le dictează viilor. Entitatea Ubik, metaforă a unui Dumnezeu atotputernic și atotștiutor, intră în scenă. Începe spectacolul.
George R.R. Martin si Gardner Dozois – Razboinicii vol. 2 (precomandă)
George R.R. Martin, scriitorul care a cucerit milioane de cititori cu saga Cântec de Gheaţă şi Foc, vă invită din nou într-un univers plin de urzeli, încleștări și festinuri. Gardner Dozois povestește despre un război care schimbă lumea, David Ball vă provoacă să elucidaţi faptele unui împărat sadic, David Weber născocește o luptă dintr-o Românie condusă de Nicolae Băsescu, iar Steven Saylor se întoarce în Cartagina. Ţineţi-vă bine! Începe aventura!
Philip K. Dick – Timpul dezarticulat
Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede în 1959. Are impresia că a luptat în al Doilea Război Mondial și că trăiește liniștit într-o comunitate mică. Însă, după ce trece prin halucinaţii tulburătoare, începe să bănuiască altceva. Suspiciunile declanșează o aventură la sfârșitul căreia va descoperi că el însuși este centrul unei lumi dezarticulate.
Robin Hobb – Răzbunarea asasinului
Răzbunarea asasinului încheie o trilogie scrisă cu iscusinţă de o autoare singulară în literatura fantasy de astăzi. Robin Hobb apelează la soluţii literare uimitoare prin ingeniozitatea lor şi te introduce în teritoriul imaginar al intrigilor ţesute de câţiva eroi pe care nu-i vei uita multă vreme. Alături de ei străbaţi ţinuturi nesfârşite şi le trăieşti drama până la final, când unele speranţe mor şi altele de-abia îndrăznesc să răsară, iar aventura se încheie numai ca să înceapă din nou. Când ai citit şi ultima pagină din Răzbunarea…, nu poţi să te desparţi nici de erou, nici de prietenul său lup.
Peter F. Hamilton – Disfuncţia realităţii
În această carte, Peter F. Hamilton împarte omenirea în Adamisti şi Edenişti. După lungi războaie, aceştia par că au ajuns la un consens. Dar Adamiştii continuă să creadă în diverse religii (creşinism, islam), în timp ce Edeniştii doresc să transceadă aceste credinţe şi condiţia lor umană prin noi descoperiri genetice.
Arthur C. Clarke, Frederik Pohl – Ultima teoremă
Frederick Pohl şi Arthur C. Clarke, fondatori ai genului science fiction, îşi unesc forţele într-un adevărat eveniment literar, care încununează cariera unui cuplu de autori care a schimbat literatura secolului XX.
Promoţia se desfăşoară în perioada 23 – 30 aprilie. Reducerile nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.
Tweet
Ca tot veni vorba de Night’s Dawn, pe cand ne putem astepta la ultima parte, The Naked God?