REZERVĂ, memoriile Prințului Harry, duce de Sussex, al doilea triaj, din nou în librării!

#1 cea mai vândută carte din România în ultima săptămână

Vânzări record la nivel mondial: peste 3.2 milioane de exemplare vândute în prima săptămână după lansare

REZERVĂ, volumul de memorii scris de Prințul Harry, este #1 cea mai vândută carte din România în ultima săptămână. Cel de-al doilea tiraj, publicat în regim de urgență de editura Nemira, se găsește din nou în librării,  începând de astăzi, 20 ianuarie.

În prima săptămână de la lansare, memoriile prințului Harry, Duce de Sussex, au atins vânzări record la nivel mondial de peste 3,2 milioane de exemplare, în format tipărit, digital și audio. Volumul a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile, intrând în Guinness World Records.

REZERVĂ a devenit bestseller instantaneu # 1 în numeroase țări. Cartea a fost publicată simultan în 16 limbi, urmând să apară în alte 10 limbi în întreaga lume. La data publicării sale inițiale pe 10 ianuarie, REZERVĂ a atins cel mai mare total de vânzări în prima zi pentru orice carte non-ficțiune publicată vreodată atât de editura Nemira, cât și de de Penguin Random House, cel mai mare editor comercial din lume.

REZERVĂ, volumul de memorii al prințului Harry, este disponibil în librării, pe nemira.ro, pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) și ebook.

REZERVĂ îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Pentru prima oară, prințul Harry își relatează viața cu o onestitate necruțătoare. Carte‑eveniment, REZERVĂ este plină de mărturisiri, dezvăluiri și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.


REZERVĂ a apărut în engleză la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India și Africa de Sud, iar pentru Canada, la Random House Canada. Cartea este publicată în alte 15 limbi: ROMÂNĂ – Nemira, SPANIOLĂ – Plaza & Janés/Penguin Random House Grupo Editorial, GERMANĂ – Penguin Verlag/Penguin Random House VerlagsgruppeGmbH, PORTUGHEZĂ (BRAZILIA) – Objetiva/Grupo Companhia das Letras, PORTUGHEZĂ (PORTUGALIA) Objectiva/Penguin Random House Grupo Editorial, CHINEZĂ SIMPLIFICATĂ – Penguin Random House China, DANEZĂ – Politikens Forlag, OLANDEZĂ – Hollands Diep, imprint Overamstel, FINLANDEZĂ – Otava Publishing Company Ltd., FRANCEZĂ – Éditions Fayard, GREACĂ – Pedio Books, MAGHIARĂ – Corvina Books, ITALIANĂ – Mondadori, POLONEZĂ – Wydawnictwo Marginesy și SUEDEZĂ – Bonniers Förlag.


PRINȚUL HARRY, duce de Sussex, este soț, tată, filantrop, veteran militar, promotor al bunăstării mentale și activist de mediu. Locuiește în Santa Barbara, California, împreună cu familia și trei câini.


REZERVĂ

Nemira

Data punerii în vânzare: 10 ianuarie 2023

Preț format hardcover: 99 RON

Preț ebook: 3 credite e-book pe AudioTribe.ro

Preț audiobook: 3 credite audiobook pe AudioTribe.ro

Număr de pagini: 456

Website: https://nemira.ro/printul-harry-rezerva

#PrinceHarryMemoir

Credite copertă:

Design copertă: Christopher Brand

Foto copertă: Ramona Rosales

Editura Nemira este casa românească a unora dintre cei mai îndrăzneți și populari autori din toată lumea încă de la lansarea ei în 1991. Promovăm povești puternice și curajoase și încurajăm deopotrivă generațiile noi și promițătoare de scriitori români și internaționali. Credem cu tărie în plăcerea lecturii și în puterea educației și a literaturii de a salva vieți.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *