“Cartea dragostei” de Philippa Fioretti

“Cartea dragostei” de Philippa Fioretti este o aventură fascinant de hazlie, întreţesută cu firul savuros al poveştilor de amor. Suntem purtați de la Sydney la Roma, într-un vârtej fabulous de rochii splendide şi întâmplări pline de îndrăzneală. O cursă nebună contra cronometru.

Volumul face parte din colecția îndrăgită Nemira Damen Tango însă vara aceasta vă puteți bucura de vacanța ce vine, având un motiv în plus. “Cartea dragostei” precum și alte peste 100 de titluri intră în promoția Lectura de Vară, având o reducere de 35% până pe 3 Iulie! Așadar, gândiți-vă din timp ce cărți vă lipsesc din bagaj și amuzați-vă și atașați-vă de povestea lui Lily, o făptură adorabilă, pasionată de rochii vintage, şi a lui Robbie, iubitul ei de foarte multă vreme.

Aceștia descoperă într-o zi în anticariatul lor o carte rară cu reproduceri erotice din Antichitate, n-au nici cea mai mică idee despre ce-i aşteaptă. Robbie vrea s-o vândă cui oferă mai mult, în timp ce Lily e ferm hotărâtă s-o înapoieze proprietarului de drept. Însă atunci când în magazin intră William, un rus îndârjit care începe să pună întrebări despre obiecte de artă furate, lucrurile iau o întorsătură neplăcută. Robbie dispare şi o lasă pe Lily să răspundă la întrebările din ce în ce mai dificile. Decişi să afle dacă Robbie mai este în viaţă, Lily şi William formează o alianţă zbuciumată şi pleacă în Italia. În acest joc fatal al încrederii, secretele sunt negociate, iar Lily trebuie să decidă care dintre cei doi bărbaţi îi merită devotamentul – şi inima.

Philippa Fioretti s-a născut la Sydney şi a studiat ştiinţe umaniste, arte vizuale şi muzeologie. A lucrat în domeniul artelor şi a predat, cu jumătate de normă, la nivel liceal şi postliceal. În prezent, îşi dedică timpul în exclusivitate romanelor sale şi a fost invitată să participe la Programul de Dezvoltare a Manuscrisului din cadrul Centrului Scriitorilor din Queensland, Australia. Philippa Fioretti este căsătorită şi are doi copii.

Alte titluri pe care le puteți găsi în promoția Lectura de Vară sunt cărți din colecția Gossip Girl, opere semnate de Julian Barnes, noutăți precum Masako, prințesa samurailorTrilogia S.U.A.: Paralela 42 sau Jocul adevărului și multe altele.

3 Commentarii

    • Andreea (Nemira) 24/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *